asım bence o şekilde yap çünkü araba yada motorda ne kadar oynama yaparsan türk zihni var buna bole bakmış bu motoru zorlamıştır hırpalamıştır bu araç bu kadar para etmez gözüyle bakıyor herkes millet arabasına modifiye yapıp o kadar masraf edip kıyamayıp haftada 1 servise sokuyor sonra ihtiyaçtan satmaya kalkıyor araba ederinin yarısında gidiyor neden modifiye edilmiş bu araba çok hırpalanmıştır halbuki bi aile arabasından çok daha bakımlı iyi arabalar var turbo taktırılmış diye fazla yakar gözüyle bakan insanlar var turbo düşük devirlerde güzel tasarruf sağlayan bir şey misal ama dediğim gibi türk zihniyle bişe olmas parçaları al ayrı ayrı sat karlı çıkarsın bencede :cat:
Araba işinde de öyle İlkay hocam. Bir arabayı kurcalıyorsan meraklısını bulman lazım değerinde satmak için.
Yanlız motorun modifiyesi arabanın modifiyesi yanında görüntüden ibaret kalıyor.
Gerçi ne marka motor ile uğraşıyorsun bu durum göreceli.
600RR'ın üstünde Akrapovic ile Hyo'nun üstündeki Tiger aynı imajı yaratmıyor.
Asım eğerki motorunu cidden satmak istiyorsan ve de elinden geliyorsa o tür işler; lastiklerini, xenon farını,eksozunu vs. sök o şekilde satılığa çıkar. Hem ölücülerle uğraşmamış ve de başın ağrımamış olur hem de satılacaksa satılır yani.Bizim milletimiz cidden maldan, modifiyeden anlamaz.
Misal vereyim ben runner'ı alırken sonradan eksoz taktırmış motorlara bakmıyordum(akrapovic eksoz fiyatı 454 € imiş yalan değilse).Neden çünkü bu adam eksoz taktığına göre yıpratmıştır gibi bir düşünce vardı

Tamam şu an öyle düşünmüyorum ama sen yine de dediklerimi kulak ardına atma:cat:
Hayırlısı olsun senin için:cat:
Bu işin meraklısını bulmak lazım hocam bu motoru bu şekilde satmak için.
Ya da ederinin altında vereceksin ki anında gidecek.
Motora bir süre daha binerim diye üstündekileri sökmüyorum.(sökemiyorum)
Motoru boş halde istediğim bir fiyattan satarsam belki bazı şeyleri sökerim. (hiç haz etmesemde bu durumdan)
ben ta asıma bunu motorunu ılk satmaya kara verdıgınde burda solemıstım ama adamlar ole olucuki asım gbı guzel kardesımı bıle dara soktular yahaa..asım ben el atarım sokene takmana yardımcı olurum nolcak canım hem kaynatırız hemde ıs yaparız...
Sökeriz Faik'im evvelallah. Sökme takma işlerinden çekinmem malum
Hele bir süre daha beklesin motor bu halde.
Sezon açıldığında iyi bir fiyattan gidebilir Allah nasip ederse.
He he sezon açılınca ben de motoru satmaktan vazgeçersem vıy halime :cherry:
Yahu anlamadığım birşey var;
İlana son rakam bu demişim.
Hala "son bir fiyat verir misiniz?" diyenler oluyor
Sonun sonu var demek ki arkadaş.