benden bişey alırsan senin şansına almasan alanın şansına ben senden bişey alırsam benim bahtım karaaynı fikirdeyiz bp ultimate dizel üstüne yokturda 97 oktan benzin bp de gördün mü yada senin bulunduğun yerlerde çevrendeki BP istasyonlarında 97 oktan var mı? ben bakıyorum bulamıyorum shellde var bi oda almıyorum shell gözümde 2. sırada iken motora aldığım bir depo benzini yere döktüm adamlar artık ne kadar su katıyorsa istasyona göre değişiyor oran tabi :cherry: motor pat pat pat yapıyor böyle tok ağır bir sesle çalışıyor su karışınca fazla su yani
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:40 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:32 ----------
motor genel sağlığına kavuştu rodaj yapıyorum arada turluyorum ama eksikleri var dedimya halen ısı sensörü bekliyorum yurtdışından gelemedi bi , birde enjektörleri temizleyecektik kaldı öyle unutuyorum onun dışında sorunsuz motor yapılmasaydı bi çift lastik alacaktık oda yalan oldu
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:46 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:40 ----------
2. el hödüklerden alınmaz tabi alperben şahsen senden de almam sanada bişey satmam ,,, ben araştırdım dedimya herkes satacaksan kol çaktır dedi krank alıp taktırdım satıyorum kusursuz satıyorum daha önceki sattığım şahıslarlada görüşüyoruz halen
insanın içi temizse başkasına söylenmek söylemek düşmez içine pislik işlemiş adamları görüyoruz burda kendilerini nasılda belli ediyorlar sengörmüyormusun ?
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:59 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:46 ----------
konuda tuhaf davranışlar süregeldi biz anlamadık motoru bozulanı taşlıyorlar hacıadam diyorki bozuldu yok olmaz bizde olmuyor diyorlar çat dedi yok olmaz bunlar sağlam
çut dedi olmaz olmaz
olanada biraz saygı gösterin insanlık namına alay edişlerinizi herkes okuyor uyarıyorum yapmayın ayıptır tabi ayıp denen kelimenin asıl anlamını sindirmemiş olmak kötü oda var ..
beyler elimde fren ve debriyaj maneti var...
orjinal ama...
isteyen olursa uygun bir fiyata vericem...
yada dolaylı takasta yapabilirim..
öne iki tane sinyal lazım, aynada ki sinyallari iptal edip normal sinyal sistemine geçeceğim...:sunny:
sinyali veren maneti alır...
hacı önceden de söylemiştim tamponu büyük bir hanım? aynamı kırmıştı...İkisini neden kullanmıyosun ? Ben aynadaki sinyalleri de kullanıyorum öndekileride.Gerçi sağ aynadaki sinyal bozuldu.Aynaları satarsan haberim olsun![]()
göstergenin içinde ampul mü var led mibenden bişey alırsan senin şansına almasan alanın şansına ben senden bişey alırsam benim bahtım karaayıp ettin kırıldım
:salut:------------------bu arada yukardada sölediğim gibi benzin markaları şirketlerinden cok bayilerine dikkat edilmeli 1 bayiden alınan kötü benzin tüm markaya bağlanmamalı ne demişler 10 parmağın 10uda bir değil uyanık zihniyet cıkıp su katabilir ama bunlarda ali nin dediği gibi kuytu köşede bakımsız bayiler olabilir şehirler arası yollarda rastlamak mümkün oluyor ölelerine
![]()
aynı fikirdeyiz bp ultimate dizel üstüne yokturda 97 oktan benzin bp de gördün mü yada senin bulunduğun yerlerde çevrendeki BP istasyonlarında 97 oktan var mı? ben bakıyorum bulamıyorum shellde var bi oda almıyorum shell gözümde 2. sırada iken motora aldığım bir depo benzini yere döktüm adamlar artık ne kadar su katıyorsa istasyona göre değişiyor oran tabi :cherry: motor pat pat pat yapıyor böyle tok ağır bir sesle çalışıyor su karışınca fazla su yani
beyler sinyal tavsiyesi varmıdır diye sordum ama?
Arkadaşlar acaba noterde devir işlemleri ne kadar tutuyor? Motoru satıyorum da alacak olan kişiyle devir işlemleri benden olur diye pazarlık ettik. Ne kadar zarar edeceğimizi bilelim bari![]()
göstergenin içinde ampul mü var led miboş yere sökmeyeyim beyaz şerid led takıcam narinmidir yanmasın
boşver benzini
arkadaşlar koçtaşta baktığım cırcırlı lokmalar 14 mm ye kadar bana hem yağ değişimi için 17mm lik lokma hemde zincir sıkmak için vidanın boyutunu bilmiyorum bilenler söylerle öyle bir takım lazım önerebileceğiniz bir set varmı
lastik değişimi için buraya bakabilirsiniz beraber playboy_77 ile çok uğraşmıştık bu motor için http://www.motosiklet.net/forum/mot...zden-geldigince-hyosunga-modifiye-yaptik.html
@Chronix bende takım almama gerek yok diye biliyordum koçtaştaki görevliye cırcırlı lokma alıcam yanındada 17 mm lik lokma vitası alıcam dedim olmaz dedi aldığın lokma uymaz dedi benimde kafa karıştı herhalde birşeyden anlamıyan birisini koymuşlar yarın gidip alayım bari ek olarak zincir sıkmak için vida kaçlık kaçlık lokma almak lazım
arkadaşlar koçtaşta baktığım cırcırlı lokmalar 14 mm ye kadar bana hem yağ değişimi için 17mm lik lokma hemde zincir sıkmak için vidanın boyutunu bilmiyorum bilenler söylerle öyle bir takım lazım önerebileceğiniz bir set varmı
Bişey değil ya, 70 tl civarı.Zarar dediğin o olsun yani.Arkadaşlar acaba noterde devir işlemleri ne kadar tutuyor? Motoru satıyorum da alacak olan kişiyle devir işlemleri benden olur diye pazarlık ettik. Ne kadar zarar edeceğimizi bilelim bari![]()