arkadaşlar bu krank kıran kol çıkaran vb. motorlar kaç model ve kaç bin km de. Böle sorunlar çıktıkça teredütte kalıyorum alsam mı almasam mı diye. açıklarsanız sevinirim. 2008 sonrasında da yaşanıyormu bu sorunlar.
Bi kerende motoru kitleyen, yağ yakan, bu durumdan şikayetci olan bir sürü arkadaş olunca korktunuz tabi.
2006-2007 ler bu sorunu en cok yaşayan modeller, onlarda devir kesici yok.
2008 ve sonrasında nadir görülmeye başlandı bu olay, yaşayanlarda motoru yağsız bırakıp sıkıştıranlar, 40 bin 60 bin km ye bakımsız, bakımını zamanında yapmadan getirenler vs.2008lerin ilk yarısı karburatörlü ikinci yarısı enjeksyonlu.Enjeksyonlu olanlarda aynı zamanda devir kesicide var.
Bu arada r1 de krank kırıyo, tabi kullanıcı hatası, buda öyle tamamen bilinçsiz kullanım.İngilizcen varsa biraz yabancı forumlarda takıl, icin rahatlasın biraz,
http://korider.com/ Adamlar binmeyi biliyo anasını satiyim, onların 30 bindeki motorlarının temizliği bizdekilerin 3 bin 5 bin dekilerine denk
Benim önerim kesinlikle enjeksyonlu alman (burda karburatörlü motoru olupta memnun olanlarda var tabiki, bu tamamen benim fikrim).Bakımlı düşük kmli canını cıkartırcasına yüklenilmemiş bi motor alırsan, kolay kolay ciddi bi sorunla karşılaşmassın.