araştırdgım kadarıyla en kral ss hyo gt250r fiyat yakıt ve görsellik olarak innş aranıza gelecem askerlik bitsnde
boşa geçme olayı hepimizde var , motorun deviri 5 bin e kadar çıkarırsan rahat geçiyor birde hafif ileri geri oynatırsan geçirebiliyorsun boşaYa motorum arada boşa geçiyo. Bağırıp kalıyor.durdugumdada boş vitese geçiremiyorum. Birde egsozun silindırle baglantı noktasından yağ kaçırıyor. yağ motor ısınınca duman çıkartıyor.
Sizce sorunlarım ne ?
marşa basınca km saati ekranı gidip geliyorsa akü ölmüş olabilir ekranda f1 uyarısı beliriyor mu? bujilerde yağlanmıştır belki o yüzden zor çalışıyordur motorunda yağ yakıyor yağ eksiltir aman dikkat kontrol et yağıMarşa basıyórum basıyorum biR süre sonra zorla çalıştırıyorum. Motoru alalı daha 1haftadır 300km oldu. Aldıgımda bu akü sorunu yóktu. 1 2 Gündür yapmaya başladı akü sorunu! Sizce aküyümü değìŞtirmeliyim ?
boşa geçme olayı hepimizde var , motorun deviri 5 bin e kadar çıkarırsan rahat geçiyor birde hafif ileri geri oynatırsan geçirebiliyorsun boşa
vitesten düşmesi şanzuman dişlisinden olur , debriyaj balatası bi ihtimal bitmiş olabilir ama bazen insanların ayağı farkına varmadan hafifçe dokunur olasılıkları ele alırsan ,
yağ yakmasıda kötü bir durum segmanlardan kaçırıyorsa rektefe gerekebilir motora blokta çatlak olabilir , bence fazla binmeden bi ustaya göster şimdiden çok geçmiş olsun
sizin motorla ilgili değil EFI lerde yok diyelim N(BOŞA ÇOK KOLAY GEÇİYOR) vitestende boşa düştüğüne henüz şahit olmadım gerçi bu vitesi atma sertliğinze bağlı olabilir arkadaşın sorunu ozan dada vardır eskilerin genelinde var bu sorun bende biliyorumBoşa geçme olayı benim motorda yok yanlış bilgilendirmeyelim. Bence debriyajda sorun olabilir debriyaj takımı gerekebilir. yağ kaçırma olayı için acil servise göster
ekranda oynamya yoksa akü ile ilgili bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum egzosun silindire bağlantı yerinde olan vidaları sıkmayı denedinizmi belki contalrdan kaçırıyordur alyanla açılıyordu heralde inip bakmam lazım + motoru aldıktan sonra tazikli suyla fialn yıkatınızmı bujiler ıslanmışta olabilir çok ıslandılarsa zor çalışması normalEkranda oynama yok. Yağıda 5 gun once deıstırdım yaklasık 250 km cıvarı olmustur.
sevgili 250r dostlarım, yakında muayenesi doluyor motorumun ve egzoz içi boşaltılmış halde. eski sahibi yaptığı için, susturucusu yok ne yazikki. muayenede sorun yaşayacagımı düşünüyorum, siz ne dersiniz?
boşa geçememe olayı olacak o yanlış yazmışım pardonBoşa geçme olayı benim motorda yok yanlış bilgilendirmeyelim. Bence debriyajda sorun olabilir debriyaj takımı gerekebilir. yağ kaçırma olayı için acil servise göster
ben zaten boşa geçmeme olayını kast etmiştim 2008 model kullandım boşa geçmiyor alet urastırıyorboşa geçememe olayı olacak o yanlış yazmışım pardon
ben zaten boşa geçmeme olayını kast etmiştim 2008 model kullandım boşa geçmiyor alet urastırıyor![]()
O kadar da uğraştıracak gibi değil ya alışınca çok kolay :cat: EFI degiliz diye bu kadar da yapılmaz ki :queen: