Hyosung S&T Kanuni Hyosung GT 250 R Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

araştırdgım kadarıyla en kral ss hyo gt250r fiyat yakıt ve görsellik olarak innş aranıza gelecem askerlik bitsnde

Ya motorum arada boşa geçiyo. Bağırıp kalıyor.durdugumdada boş vitese geçiremiyorum. Birde egsozun silindırle baglantı noktasından yağ kaçırıyor. yağ motor ısınınca duman çıkartıyor.
Sizce sorunlarım ne ?

Ya motorum arada boşa geçiyo. Bağırıp kalıyor.durdugumdada boş vitese geçiremiyorum. Birde egsozun silindırle baglantı noktasından yağ kaçırıyor. yağ motor ısınınca duman çıkartıyor.
Sizce sorunlarım ne ?
boşa geçme olayı hepimizde var , motorun deviri 5 bin e kadar çıkarırsan rahat geçiyor birde hafif ileri geri oynatırsan geçirebiliyorsun boşa
vitesten düşmesi şanzuman dişlisinden olur , debriyaj balatası bi ihtimal bitmiş olabilir ama bazen insanların ayağı farkına varmadan hafifçe dokunur olasılıkları ele alırsan ,
yağ yakmasıda kötü bir durum segmanlardan kaçırıyorsa rektefe gerekebilir motora blokta çatlak olabilir , bence fazla binmeden bi ustaya göster şimdiden çok geçmiş olsun

Marşa basıyórum basıyorum biR süre sonra zorla çalıştırıyorum. Motoru alalı daha 1haftadır 300km oldu. Aldıgımda bu akü sorunu yóktu. 1 2 Gündür yapmaya başladı akü sorunu! Sizce aküyümü değìŞtirmeliyim ?

Marşa basıyórum basıyorum biR süre sonra zorla çalıştırıyorum. Motoru alalı daha 1haftadır 300km oldu. Aldıgımda bu akü sorunu yóktu. 1 2 Gündür yapmaya başladı akü sorunu! Sizce aküyümü değìŞtirmeliyim ?
marşa basınca km saati ekranı gidip geliyorsa akü ölmüş olabilir ekranda f1 uyarısı beliriyor mu? bujilerde yağlanmıştır belki o yüzden zor çalışıyordur motorunda yağ yakıyor yağ eksiltir aman dikkat kontrol et yağı

Son düzenleme:
Ekranda oynama yok. Yağıda 5 gun once deıstırdım yaklasık 250 km cıvarı olmustur.

boşa geçme olayı hepimizde var , motorun deviri 5 bin e kadar çıkarırsan rahat geçiyor birde hafif ileri geri oynatırsan geçirebiliyorsun boşa
vitesten düşmesi şanzuman dişlisinden olur , debriyaj balatası bi ihtimal bitmiş olabilir ama bazen insanların ayağı farkına varmadan hafifçe dokunur olasılıkları ele alırsan ,
yağ yakmasıda kötü bir durum segmanlardan kaçırıyorsa rektefe gerekebilir motora blokta çatlak olabilir , bence fazla binmeden bi ustaya göster şimdiden çok geçmiş olsun

Boşa geçme olayı benim motorda yok yanlış bilgilendirmeyelim. Bence debriyajda sorun olabilir debriyaj takımı gerekebilir. yağ kaçırma olayı için acil servise göster

Boşa geçme olayı benim motorda yok yanlış bilgilendirmeyelim. Bence debriyajda sorun olabilir debriyaj takımı gerekebilir. yağ kaçırma olayı için acil servise göster
sizin motorla ilgili değil EFI lerde yok diyelim N(BOŞA ÇOK KOLAY GEÇİYOR) vitestende boşa düştüğüne henüz şahit olmadım gerçi bu vitesi atma sertliğinze bağlı olabilir arkadaşın sorunu ozan dada vardır eskilerin genelinde var bu sorun bende biliyorum

---------- Post added at 11:08 ---------- Previous post was at 11:03 ----------

Ekranda oynama yok. Yağıda 5 gun once deıstırdım yaklasık 250 km cıvarı olmustur.
ekranda oynamya yoksa akü ile ilgili bi sıkıntı olduğunu sanmıyorum egzosun silindire bağlantı yerinde olan vidaları sıkmayı denedinizmi belki contalrdan kaçırıyordur alyanla açılıyordu heralde inip bakmam lazım + motoru aldıktan sonra tazikli suyla fialn yıkatınızmı bujiler ıslanmışta olabilir çok ıslandılarsa zor çalışması normal

Son düzenleme:
sevgili 250r dostlarım, yakında muayenesi doluyor motorumun ve egzoz içi boşaltılmış halde. eski sahibi yaptığı için, susturucusu yok ne yazikki. muayenede sorun yaşayacagımı düşünüyorum, siz ne dersiniz?

Bende 2006 modelde vardı onda da yoktu yani kendi kendine boşa düşme sorunu yoktu.Gerçi ben 2006 modeli aldığımda debriyaj balatasını değiştirmiştim belki ondan sonra düzelmiş olabilir. Debriyaj balatalarınızı kontrol ettiriniz bitmişse debriyajı kavrama veya boşa düşme sorunu yapabilir.

sevgili 250r dostlarım, yakında muayenesi doluyor motorumun ve egzoz içi boşaltılmış halde. eski sahibi yaptığı için, susturucusu yok ne yazikki. muayenede sorun yaşayacagımı düşünüyorum, siz ne dersiniz?

Ben yaşamıştım sorun siz de yaşarsınız diye düşünüyorum. Serviste egsoz içine geçici bir sistemle sesi azaltılabilir muayeneden sonra tekrar açılır :cat:

Benim de motorun kornası ötmüyor yav 1 hafta oldu heralde. Sesi kısıldı garibimin :mrgreen: Yağmura yakalanmıştım az bişey ondandır diyecem önceden de yağmur da sürmüştüm bişey olmamıştı. Trafikte elim gidiyor sağdan soldan atlayacak gibi duranlara ötmeyince sıkıntı oluyor. Konya da olsaydım evde sökerdik bakardık ama burda imkan yok öyle duracak artık.

O kadar da uğraştıracak gibi değil ya alışınca çok kolay :cat: EFI degiliz diye bu kadar da yapılmaz ki :queen:
:) gel bide benim motorda geçir şimdi yeni toplandıya şanzuman sökülüp takıldı diye sertleşmiş vites kaya gibi olmuş boşu geç 2 ye geçsin şükrediyorum :D çok sertleşmiş alışacakmış zamanla motor ama ben alışamadım

Farklı calışmalar;
hpim1387dm5.jpg

RedTacho.jpg

capabanco1gi7.jpg

capabanco2sa0.jpg

Son düzenleme:
devir saati mavi çok güzelmiş. ampülü mavi ile değiştirmek güzel fikirmiş

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar