Madem konu uzamış yazayım. Gt250 naked (2006) gt250r(2013) ve pulsar ı kullandım.
Gt250r fren konusunda en iyisi diyebilirim aralarında.
naked ve pulsar ı karşılaştırdığımda görebildiklerim şunlar;
gt250 naked pulsarın yanında durmaz. Net! Gt250r ile hemen hemen aynı duruyor, sadece ön amortisörler çok kapandığından tekeri daha çabuk kilitleyebiliyor.
Arka fren meselesi hyolarda kanayan yaradır. Pulsar da sessiz sedasız, dozajlı bir şekilde durulabiliyor.
Pulsar ve gt250r kalkışı yaptığımızda, gt250r 2. vites bitmeye başlayınca öne geçiyor (ilk kalkışta pulsar fırlasada belki de vites değiştirmelerden vakit kaybediyor ve sonra aradaki fark kapanıyor.) 3. vitese attığımda güle güle pulsar

Konfor... Tartışmasız pulsar daha konforlu.
Pulsarın virajını emanet motor oluşu ve yepyeni oluşu nedeniyle değerlendirebilecek kadar denemedim ama denediğim kadarında sıkıntı yoktu. Bu süratlerde işin büyük kısmını lastik hallediyor zaten.
Parça fiyatları; bajajın karenajlarını yeniden aldığım parayla hyosungun tek bir tarafını toplayamam heralde. Hyosungun parçaları anlamsızca bütün dünyada pahalı.
Yakıt tüketimi; Pulsar daha az tüketiyor. 100km ile sabit 100 km yol gidilse 1 1 buçuk tl belki oynar.
Güvenilirlik; iki model de bir japon değil

ama iki marka da kanunide olmasına rağmen bajajla daha ilgililer. (İyi bir imaj oluşturduktan sonra daha üst modellerle geleceklerine eminim.)
Aklıma gelenler şimdilik bunlar. Ama tekrar söylüyorum, alacağınız 2006 model hyosung (Türkiye şartlarında) büyük ihtimal onbininci sahibi olacağınız, görmüş, geçirmiş, ömür olarak değişmesi gereken parçaların hiç biri değişmemiş, sadece yürüyen ve çalışan bir motor olacaktır. Olmadığını varsaysak bile 9 yıl boyunca kim motora nasıl davrandı, nasıl baktı bilinmeyeceğinden pulsar sürüş zevki olarak katbekat daha keyifli olacaktır.
gücünü vs boşverin, vereceğiniz 2-3 lira farka fazlasıyla değer