Yavrum benim be. Keçiler arasındaki koyun gibi
Hala seviyorum lan bu motoru.Acaba GT650R mı alsaydım![]()
hemen kafa kafaya takasa girebiliriz... :
fiyatlar kafa kafaya gelir hakkaten fakat satmam kihemen kafa kafaya takasa girebiliriz... :ulp::
fiyatlar kafa kafaya gelir hakkaten fakat satmam ki
Çok eğlenceli bi motor. Arada 250 yi kullanıyorum -la bunda bir sorun mu var gitmiyor diyorum kendime
Gazı çeviriyorum bekliyorum ki gidecek çekilmez valla o çile.
Şehir içi ağır trafikte 250 4 litre yakıyor. 650 de 5 litre. Uzun yolda 130-140 ile giderken yakıt tüketimleri de aynı ee niye 250 ye döneyim ki
Birde bu motor üzerinde değişiklikler yapmak eğlenceli birşey. Bugay gelsinde hayabusa kaliperlerini takayım![]()
Hacı ben 650 ile iyiyim. Benim için hem emmeye hem gömmeye geliyor.
Alt devirleri sakin üst devirleri canlı daha ne olsun.
Valla sorun cıkarmasın ne gücünde nede güzeliğindeyim. Benim kullandıgım motor marjı bastımı kafam rahat olcak yolda kalırmıyım derdim olmayacak ...
Facebook gt250 başlığında Ahmet KURT kardeşimizin yaptığı koruma ben begendim tavsiye ederimuzun yolda ayagı ucatmak icinde iyi
![]()
http://sphotos-g.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn2/1082523_152533708276256_1385424862_o.jpg
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:51 ----------
Valla senin kullanım alışkanlığına falan bakınca race i daha rahat kullanıyor gibisin kardes herkese demem de sen race alsan olurmuş sanki![]()
çok tşk.ler
bu korumayı yapmak için ne gerekli acaba. motorsiklet tamircisi var, malzeme olarak ne gerekli ve nasıl (kaynak, vida vs.) yapılmalı.
yoksa resmi göstermek yeterli olur mu?
![]()
Arkadaşlar, yıllar önce ışıklarda duruken yanıma yanaşan 250R sürücüsü arkadaşın "yahu kardaş naptın sen bunun garanajlarını" demesinin ardından motor muhabbetinde ikinci şokumu bu günlerde yaşamaktayım. Motoru satıyorum ve bugün iki abimizle geçen diyaloğum aynen şöyle:
1)
-bunun kilometre saatiyle oynanmış kesin, motorcuyum ben anlarım bu işlerden, 2006 model motor 31.000'de olmaz
-abi uzun yol otobüsü mü bu motor yahu
-olsun olmaz, bak benm CBF150 senede 30.000 sarıyo..
-kurye misin abi sen?
-heee noldu??
-...
2)
-yürüyeni sağlam mı bunun
-sağlam abicim sıkıntı yok
-ı-ıhh kesin bi sıkıntı var, bu motoru 5500'e sattığına göre kesin krank falan yamuktur...
-canın sağolsun güzel abicim sen 8000 ver!
-yoookk yemezler uyandım bi kere olaya...
-......
Ne diim ki ben şimdi memleketim insanına![]()
![]()
Aynen o olay bendede var, araçta 1.000.000km garanti var motor için, diğer herşey zaten deli uzun ömürlü, 11 yılda 1 akü değiştirdim işte okadar :mrgreen:
Şimdi bana böyle bi motosiklet önerin diyorum yok, kimseden ses yok aga ya :mrgreen: Ama devirli çalışıyor falan filan diyolar, layn çalışmasın devirli ozaman madem sorun o, biyerde kalacağıma devirsiz giderim yani nolucak :mrgreen:
En yakını işte, 0 elektronik, 0 curcuna mekanik olan hava soğutmalı ufak CG ler :mrgreen: Izdırabın allahını yaşatsan en fazla şişer 5km yavaş gider işte, sonra bi sigara, tek marş ve devam
Şimdi bidaha sorayım, aynı motosikletin bi büyüğü niye yok, bana biri bunu anlatsın ya, dehset sevaba girer :mrgreen:
sevgili motordaşlarım.motosikletimi sahininden com.a satışa koydum.2010 model,15010 km.de.orijinal,kaza-boya yok.bilgilerinize.
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...0-cok-temiz-gt-250-135395932/detay/#modalTab1