Hyosung S&T Kanuni Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Adana İl Temsilcisi
bu aralar bende lastik araştırıyorum.tahsin kardeş,ne marka lastik aldınız?kaça aldınız?bu arada 110 ve 150 lik lastik her markada yokmuş. :silent:(belki de buraya yazdınız ama ben kaçırmış olabilirim.)

bu aralar bende lastik araştırıyorum.tahsin kardeş,ne marka lastik aldınız?kaça aldınız?bu arada 110 ve 150 lik lastik her markada yokmuş. :silent:(belki de buraya yazdınız ama ben kaçırmış olabilirim.)

Merhaba Bora bey,

Ben lastikleri fuardan aldım (Oktay Motor). Michelin Pilot Activ (Yumuşak hamur) ön 110 -arka 150 peşin 525 TL, değiştirme ücretiyle 575 TL'ye mal oldu. Normalde aynı takımın Buz Motor'da liste fiyatı 650 TL'dir.

Merhaba Bora bey,

Ben lastikleri fuardan aldım (Oktay Motor). Michelin Pilot Activ (Yumuşak hamur) ön 110 -arka 150 peşin 525 TL, değiştirme ücretiyle 575 TL'ye mal oldu. Normalde aynı takımın Buz Motor'da liste fiyatı 650 TL'dir.

Bende geçen sene tam bu aralar Buz Motordan 650 TL'ye 10 taksitle almıştım.

Adana İl Temsilcisi
Oktay Motor'un sitesi yapım aşamasında olduğu için giriş bakamıyorum.bu arada AVON'la ilgili olumlu yazılar ve tecrübeler okuyor-duyuyorum.

Lodos, yağmur, fırtına bizim oğlanı fena vurdu. Branda uçmuş gitmiş. Sırılsıklam bıraktık işe geldik. Nezle olmazsa iyi :silent:

Lodos, yağmur, fırtına bizim oğlanı fena vurdu. Branda uçmuş gitmiş. Sırılsıklam bıraktık işe geldik. Nezle olmazsa iyi :silent:

Birsey olmaz merak etme ama tekleme falan yaparsa soketleri sokmek bir durlumaka gerekebilir, en temizi conta silikonla soketleri dolanmaktır ;)

soldaki elcik gidona demirine bali benzeri bir yapıştırıcı ile sabitleniyor. mevcuttakini çıkartmak için geniş uçlu yeterli uzunluktaki tornavida ile kanırtman gerekecek. sökünce gidondaki yapışkan izlerini de temizlersin. yenisini yine esnek bir yapıştırıcı yardımıyla (yapıştırıcıyı az miktarda sürmen yeterli, fazlası zarar) sabitleyeceksin. yapıştırma öncesi gidonu ve elciği ıslatırsan montaj işlemi kolaylaşır. bazıları çabuk kurun diye şaç spreyi ile yapıştırıyor. ben bal (arı abalı) ile yapıştırdım (ne gerek varsa). ama tavsiye etmem kuruması günler sürüyor ve kuruyana kadar dönüyor. ancak bir dahaki sefere sökmesi kolay oluyor.

sağdaki elcik malum gaz kolu. yani beyaz gaz kolu plastiğinin üzerine geçirilmiş. gaz kolunun gidon topuzuna yakın olan ucunda çıkıntı şeklinde bir halka var. bun halkadan dolayı bu elciği sağtraftaki elcikte olduğu gibi tornavida ile sıyıramayacaksın. deneyip çok zorlarsan beyaz gaz kolu borusunu kırarsın. bunu için falcata ile siyah elcik plastiğini boydan boya kesip çıkarman gerekecek. sonrasında da yeni elcik plastiğini bu boruya geçirebilmen için az önce yazdığım o halka çıkıntıyı törpülemelisin. sonrasında yapıştırıcı, su ve yeni elciğin boruya geçirilmesi.

orjinal ve bazı taklit rizomalar da gaz kolunu elciğe monteli geliyor. yani mevcut gaz kolu borusunu çıkartıp yeni elcikle beraber geleni kullanıyorsun. ama tavsiye etmem. yeni gaz kolu yuvaya tam uymayıp gaz telini zamanla aşındırıp kopartabiliyor.

aşağıdaki anahtar cümleyi kullanarak bu konuda çok sayıda video ve resim örneği bulabilirsin.
How to Replace Motorcycle Grips
vermıs oldugun bılgı ıcın tesekkur ederım sadece elcık degıstırmek ıcın kullanmayacagım benım gidon yamuk oldugu için onuda degıstırmem gerek(ybr 125 gıdonu ıle) yanı elcık degıstırmek ıstemesemde sag elcıgı keserek cıkartırsam herhalukarda elcık almak sart olacak sanırım

yanı elcık degıstırmek ıstemesemde sag elcıgı keserek cıkartırsam herhalukarda elcık almak sart olacak sanırım

yok. kesme işlemini, elcikle gaz kolu plastik borusunu bir birinden ayırmak için yapıyoruz. sadece gidon değişikliği yapılacaksa gaz kolundan elciği ayırmana gerek olmayacak. sadece soldaki elcik gidona yapışık olduğundan sökerken hasar vermemek için dikkat etmen gerekebilir.

Sabit hocam hayırlısı olsun. NC700 x güzel motosiklet :cat:

Daha almadım niyet ettim bu motor satılmadan almam kısmet bakalım satılır mı satılmaz mı halkımız 20 bin kmleri görünce tırsıyor :) ama 1-2 aya satılmazsa bu motor 25 bin olur :D malüm havalar ısınıyor ;)

Hayırlısı olsun derken satışın hayırlı olsun demek istemiştim :)

Haklısın, benim motosiklette ilanda, ama aynen dediğin gibi satılmazsa km.ler artacaktır doğal olarak.

Arkadaşlar Pazar günü eylemdeydik. Maalesef hayal kırıklığı oldu. Katılım azdı. İnşallah gelecek sefere daha kalabalık bir buluşmayla sesimizi duyururuz. Bu arada eylemde Aykut kardeşimle tanışıp sohbet etme imkanı bulduk. Herkese keyifli sürüşler.

Uploaded with ImageShack.us

Arkadaşlar Pazar günü eylemdeydik. Maalesef hayal kırıklığı oldu. Katılım azdı. İnşallah gelecek sefere daha kalabalık bir buluşmayla sesimizi duyururuz. Bu arada eylemde Aykut kardeşimle tanışıp sohbet etme imkanı bulduk. Herkese keyifli sürüşler.

[url]http://img689.imageshack.us/img689/705/fotoraf1kf.jpg[/URL]

[url]http://img705.imageshack.us/img705/3221/fotoraf2hu.jpg[/URL]

[url]http://img818.imageshack.us/img818/5959/fotoraf3m.jpg[/URL]

[url]http://img833.imageshack.us/img833/5639/fotoraf4h.jpg[/URL]

Katılan herkese orda oanları canı gönülde destekliyorum ne yazık ki orda olamadım :(

herkese merhaba bugün Orhan bey in motorunu ziyarete gittim hoşuma gitti. ilk vitesli motor olarak gt250 seçme doğru gibi geldi .scooter la düz yolda dipgaz 85 le gitmek , 125 lik viteslilere bakmamı engelledi (kanuni hussar maxspeed). siz forumun gt250 müdavimleri olarak" Orhan bey 200tl indirim yap kampanya "ma destek olun . ben 1 tl bile indiremedim sizi belki dinler :)
teşekkürler . umarım kendisi kızmaz . kızarsa özür dilemem gerekecek, iyi bir adam burdan da selam edeyim .

herkese merhaba bugün Orhan bey in motorunu ziyarete gittim hoşuma gitti. ilk vitesli motor olarak gt250 seçme doğru gibi geldi .scooter la düz yolda dipgaz 85 le gitmek , 125 lik viteslilere bakmamı engelledi (kanuni hussar maxspeed). siz forumun gt250 müdavimleri olarak" Orhan bey 200tl indirim yap kampanya "ma destek olun . ben 1 tl bile indiremedim sizi belki dinler :)
teşekkürler . umarım kendisi kızmaz . kızarsa özür dilemem gerekecek, iyi bir adam burdan da selam edeyim .

Taner Bey,

Rica ederim ne kızması olur mu hiç :) Yalnız ben bizim forumdan birisi olduğu için en son fiyat olarak sana o fiyatı verdim. Onun haricinde başka bir indirim yapamıyorum maalesef. Zaten motosikletin ilanını da kaldırdım yayından, dediğim gibi içimin rahat etmeyeceği fiyata satmaktansa Temmuza kadar bekleyip elime para geçince tekrar satmayı düşünüyorum.

Ayrıca o saatte Avcılardan Maltepeye kadar üşenmeden geldiğiniz ben çok müsait olamadığımdan bir çay bile ısmarlayamadım sana, kusuruma bakma.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar