Sabit; aykut sallıyo, beni aradı abi benim uzun yol tecrübem yok hayatım monoton al benide yanına abi dedi.Bende kıramadımGel kardeşim dedim
30-40 dk sonra buralarda olur hemen çıkacağız inşallah.Seni de görmek isterdik aramızda ama sen uykuyu seçtin
Bu satırları okurken biz çoktan varmış oluruz.Bu arada satır köfteyi hakkaten yiyeceğiz.
gercekten güzel olurdu ama insanın tek kardeşi olunca satamıyorBende o saatlerde dışarda motor üzerindeydim bir arkadasın lastiği yanagından acmış onunla ugrasıyordum sonrada kardesime gectim kazasız belasız gidip gelmenize sevindim ama o kadar yol gibip fotocekmediyseniz ayıp etmişsiniz valla fotoları beklerim
![]()
Fotraf çektik sayılmaz ama bir iki kare aykut'u çekmiştim.
http://img507.imageshack.us/img507/733/img0759x.jpg
Babaeski merkezden;
http://img515.imageshack.us/img515/882/img0765w.jpg
Sabit soğuktan telefonu cebimden çıkarmaya üşendim ondan foto yokŞu kaskın üstüne monte olan kameralardan alıcam,var mı senin bilgin bu konuda.
s.a hayırlı topikler cometciler
ilandaki motor ve arkadaş buralardamı acaba...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...yeni-kasa-gt250-naked-takasli-106811160/detay
Kaça almış oluyorsun motoru?
Eğer km orjinalde bikere hâlâ orjinal balata ve zincir olması lazım üzerinde.
tutma noktaları ve ayak basma noktalarındaki aşınmayı kontrol et neredeyse yeni gibi değilse km oynanmıştır
Yada dediği şartlarda kullanmamıştır.
Senin motor kaç para ediyor ki fiyat çok ucuz geldi öteleme operasyonu olmasın?
Merhaba sevgili abi ve kardeslerim
ben mesut 28 yasinda burdurda yasayan ve motor duskunu biriyim. Hatri sayilir bir suredir de forumumuzda vakit geciren ve motoru ve motor surucusu olmayi burada daha ii ogrenen bir arkadasinizim.
Aslinda hyo gv250 dusunuyorum sifir olarak ama. Bugun tanistigim bir abinin gt250 comet motoru varmis ve satacagini soyledi.
Su an 125 mondial drifte biniyorum ve takas da yapabilecegini soyleyince sakayla karisik onerdim.
neyse.hikayeyi gecelim. Motorunu anlatti sifir almis 2006 da yagmurlu havada binmedigini soyledi. Depoda 2 cm bi cocugun anahtarla cizdigini hatta cocuga tokat attigini ama vicdaninin hala sizladigini soyledi.
Birde camurlugun sag amortosor yaninda 1 cm kadar catlagi varmis. Vizesini yaptirip 4000 liraya verecegini soyledi. Kmside aldigi yaz evlendiginden dolayi fazla binmedigini soyleyerek 7000 kusur km de imis. Tabi motora bilen biriyle bakip nasil olduguna bakitmak gerekir ama sizlerden once bi yorum almak istedim.
Lafin ozeti benim motorun uzerine 1000 lira civari verip bu motoru almalimiyim. Pazarligi yaptik1 sezon kullanip sonra gv250 *ye donus yapacagim. Yoksa bu sezonu da mi motorumla gecireyim.
Kafanizi agrittiysam kusruma bakmayin sevgi ve saygilarimla
Tekeriniz duz bassin
s.a hayırlı topikler cometciler
ilandaki motor ve arkadaş buralardamı acaba...
http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...yeni-kasa-gt250-naked-takasli-106811160/detay
Sabit soğuktan telefonu cebimden çıkarmaya üşendim ondan foto yokŞu kaskın üstüne monte olan kameralardan alıcam,var mı senin bilgin bu konuda.
@puser pantalonun güsselmiş bu kıyafetlerle üşüdünmü ???:sunny: (tecrübe olması açısından soruyorum)
istanbuldaki arkadaşlar hangi st servisini tercih ediyorsunuz?
Merhaba sevgili abi ve kardeslerim
ben mesut 28 yasinda burdurda yasayan ve motor duskunu biriyim. Hatri sayilir bir suredir de forumumuzda vakit geciren ve motoru ve motor surucusu olmayi burada daha ii ogrenen bir arkadasinizim.
Aslinda hyo gv250 dusunuyorum sifir olarak ama. Bugun tanistigim bir abinin gt250 comet motoru varmis ve satacagini soyledi.
Su an 125 mondial drifte biniyorum ve takas da yapabilecegini soyleyince sakayla karisik onerdim.
neyse.hikayeyi gecelim. Motorunu anlatti sifir almis 2006 da yagmurlu havada binmedigini soyledi. Depoda 2 cm bi cocugun anahtarla cizdigini hatta cocuga tokat attigini ama vicdaninin hala sizladigini soyledi.
Birde camurlugun sag amortosor yaninda 1 cm kadar catlagi varmis. Vizesini yaptirip 4000 liraya verecegini soyledi. Kmside aldigi yaz evlendiginden dolayi fazla binmedigini soyleyerek 7000 kusur km de imis. Tabi motora bilen biriyle bakip nasil olduguna bakitmak gerekir ama sizlerden once bi yorum almak istedim.
Lafin ozeti benim motorun uzerine 1000 lira civari verip bu motoru almalimiyim. Pazarligi yaptik1 sezon kullanip sonra gv250 *ye donus yapacagim. Yoksa bu sezonu da mi motorumla gecireyim.
Kafanizi agrittiysam kusruma bakmayin sevgi ve saygilarimla
Tekeriniz duz bassin
.. burdur gibi ufak bi şehirde eğer şehir dısına fazla çıkmamışsa şehir içinde km yapamaz.
benim motorum 2012 model nisanda sıfır aldım.yazın gezilerlle birlikte 6000 kmyi devirdim ama eylül 5 de adrasan gezimden sonra gezi yapmadım aktif olarak şehir içinde kullanmama hatta kuryecii arkadaşın hatrına eleman buluncaya kadarki arada 2 hafta kuryelik yapmama rağmen daha 7000 km olmadı. bu yüzden inanmak geliyor içimden düşük km de olduğuna.
şu an piyasası ekstrasısız 2000-2500 lira arası ama benim motorda şarj aleti shad çanta koruma demiri
gibi ekstralar mevcut. 2750 civarı düşünüyorum. 3750 ye de hyo gelecek .
elbette sağına soluna güzelce bakacağım anladığım kadarıyla hatta biraz foto çekip sizinde fikirlerinizi almayı düşünüyorum.
eğer içime sinerse ve temiz ise bir yıl belkide iki yıl kullanırım.
birde eğer bi pürüz çıkmaz da alacak olursam kontağa basmadan yağı, yağ filtresi hava filtresi birde büyük ihtimal aküyü çıkarmayı akıl edemediyse akü almam gerekecek.
sayfaları paylaşımları okuyorum. yanlış hatırlamıyorsam kuralkan.com dan parçaları edinebilirim veya daha ii önerebileceğiniz bir yer varmı.
birde akü olarak ne almam gerekir tavsiyeleriniz var mı...
teşekkürler