Hyosung S&T Kanuni Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

sabit senin yol tecrüben var dostum sana danışayım önce.Benim montu biliyorsun deriden scorpion'un montu.Pantalondanda haberdarsın meşhur fermuarı hala kapalı duramayan olan :) bunların üstüne yağmurluk alıp giysem rüzgar işini çözmüş olurmuyuz yoksa seve seve gidip cumartesi günü kumaş mont mu almalıyım ? Cumartesi günü hareket saati belli olur,hava durumuna göre ayarlayacağım.Yüksek ihtimal pazar sabahı olur.

Yagmurluk işini görür ama derinin icine kalın kazak giy birde yağmur yapmıyorsa yagmurlugun uzerine sırt cantası tak yoksa paraşüt gibi oluyorsun gelirkende motora kapanırsan faydası olur ama sırt cantasının fermuarlarını tepede birşeltirme rüzgar etkisi ile acılıyor ;)

Yagmurluk işini görür ama derinin icine kalın kazak giy birde yağmur yapmıyorsa yagmurlugun uzerine sırt cantası tak yoksa paraşüt gibi oluyorsun gelirkende motora kapanırsan faydası olur ama sırt cantasının fermuarlarını tepede birşeltirme rüzgar etkisi ile acılıyor ;)

Parayla satın alınaman tek şey; "TECRÜBE" Örerilerin için sağol,uygulayacağım.

14 e kayalar satıyor 2010. Eğer 12 ye varsa söylemek yerini büyük ihtimalle alırım bi tane

---------- Post added at 21:37 ---------- Previous post was at 21:33 ----------

Alıntı yapacaktım

saticilarin ismini hatirlamiyorum. sitesinden bakamiyorum, lakin cebim o sitedeki flash i desteklemiyor.

mecidiyekoy deki satici olabilir.. elimde bir adet var. nakitte 12 kusure veririm demisti. ama belirttigim gibi 2012 model degildi...

muhendis bey acilmayan fermuarlara ne renk kalem surtcez :) (saka saka)

bu arada c.tesi tukkana birini bulabilirsem avcilar motopark a gidicem. oralarda isi olan varsa gorusebiliriz

Son düzenleme:
saticilarin ismini hatirlamiyorum. sitesinden bakamiyorum, lakin cebim o sitedeki flash i desteklemiyor.

mecidiyekoy deki satici olabilir.. elimde bir adet var. nakitte 12 kusure veririm demisti. ama belirttigim gibi 2012 model degildi...

muhendis bey acilmayan fermuarlara ne renk kalem surtcez :) (saka saka)

bu arada c.tesi tukkana birini bulabilirsem avcilar motopark a gidicem. oralarda isi olan varsa gorusebiliriz

Kayalarda 2010 model siyah naked 14 nakit. Senin mecidiyeköydeki dediğin hangi bayi
Fermuara yapışan kalemin tozu açılmasını engelliyor

Montum var,botumun su geçirip geçirmeyeceğini göreceğiz,alt yağmurluk aldım,eldiven axonun yarış eldiveni olduğu kadar artık :)

Montum var,botumun su geçirip geçirmeyeceğini göreceğiz,alt yağmurluk aldım,eldiven axonun yarış eldiveni olduğu kadar artık :)

hacı sen kışın yağmurda hiç sürmedin galiba, o mont ve eldiven en fazla 40 km yol götürür seni :) yağrın muhtemelen yağış + karayel olacak.

gidelim ama üst yağmurluk ve eldiven olayını en azından halletmen gerek.

hacı sen kışın yağmurda hiç sürmedin galiba, o mont ve eldiven en fazla 40 km yol götürür seni :) yağrın muhtemelen yağış + karayel olacak.

gidelim ama üst yağmurluk ve eldiven olayını en azından halletmen gerek.

Macna forest diye bir mont aldım su geçirmiyormuş üst yağmurluğa gerek yokmuş.Eldivende yapacak bir şey yok.

pm'den telefon göndersene.

---------- Mesajlar birleştirildi - 18:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:32 ----------

Sen yarin kesin gidiyorsun yani? Umarım düşsün giyinir düzgün surersiniz kazasız belasız gider gelirsin.

eyvallah. az önce müzakereler tamamlandı. dedim "gelemem", o dedi "bak satır köfte ısmarlayacağım", ben dedim "kaçta buluşuyoruz" :) bir aksilik olmazsa yarın 10:30 : 11:00 gibi küçükçekmece'den yola çıkıyoruz.

Sabit; aykut sallıyo, beni aradı abi benim uzun yol tecrübem yok hayatım monoton al benide yanına abi dedi.Bende kıramadım :) Gel kardeşim dedim :) 30-40 dk sonra buralarda olur hemen çıkacağız inşallah.Seni de görmek isterdik aramızda ama sen uykuyu seçtin :) Bu satırları okurken biz çoktan varmış oluruz.Bu arada satır köfteyi hakkaten yiyeceğiz.

üstünüz başınız ıslakken satır köftenin tadı çıkmaz kardeşim :)
işin şakası tabi, inşallah sağ salim dönmüşsünüzdür...

Döndük çok şükür,yolculuk gayet iyiydi üşüyen ellerimiz hariç.Aykut file ve eldivenlerin bende kaldı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar