23 Nisan pazartesi tatile denk geliyor

ve tabi ki bizim ekip yine bir geziye çıkıyor.
hedef iğneada civarı.
Pazar akşamı kamp yapıp pazartesi öğleden sonra. Dönüşe geçmeyi düşünüyoruz. çadırlarımız uyku tulumlarımız ve matlarımız hazır

(+1 veya belki +2 kişilik mat tulum ve çadırda yerimiz var)
Pazar sabah 8 gibi yola çıkıcaz. Yollar inanılmaz güzel yukarıda koyduğum fotoğraf kadar olmasa da çok güzel ve eğlenceli.
Bize katılmak isteyen olursa veya günü birlik yapıp dönmek isteyenler olursa onlara da yardımcı oluruz

Gezinin genel hızı 100-110km civarında olacak.Katılanlar arasında cbf150 olduğu için kaptırıp gitme şansı yok. Tabi ki arada bi gazlayıp sonra ekibi beklemeler olacaktır
@Seth_ geçen sefer çok acemiydin, şimdi tecrübe kazandın müsait olursan bekleriz.
Geçen gittiğimizde iğneadada benzin almıştım ve km sıfırlamıştım eve vardığımda garaja(bahçelievler civarı)çektim kontağı kapatıcam Odo metre'ye baktım 222,2KM yazıyordu

Anlayacağınız
yol bahçelievlerden 222,2KM mesafe
Daha önceki gezilerimizden fotoğraflar (belki aynılarını daha önce de koymuş olabilirim)
Gopro gibi bi kameramız olmadığı için ancak durduğumuzda çektiğimiz fotoğraflar var.
Bazılarını sizle paylaşmak istedim.
Sahilden manzaralar
Bu
karizma don juan arkadaş forumdan
Zenon olur
Bu elemanı Karadeniz gezisi dönüşünde yolda bulduk çok sevimliydi, peşimize takıldı. Zamanla sevince kerata aramıza aldık besledik büyüttük 
IronHide Nafel
Sol yanımda bulunan sevimli insan azmanı Chronix. Kendisi çıplak sever.Ben de ona özenip soydum motosikleti
Dağın içinde tarihi bir manastır harabesi. Kapıdaki de burayı kollayan gözeten ve gelenlerde bahşiş almak için uğraşan bir dayı. Bizim bahşiş verecek paramız yoktu. Çok kızdı bize giderken.
Sahilde denize 5 metre mesafede ateş başı muhabbeti ve güzel bir kamp