Yağlı (ıslak) debryaj kullanılan motorlarda bor katkısı önerilmez hatta kullanmayın denilir. Bakalım ne olacak..
Beri yandan motorumu satılıktan çekme aşamasındayım. Bakalım zaman ne gösterecek

Bu yaz sahilden bir gezi planlarım var. İşlerim karışık yani
Bu arada
ipone yağ kullanmaya başladım. Memnunum. Vites geçişleri ve ara hızlanmlarda motorun tepkisinde hissedilir ölçüde iyileşme var. %90'ı yalan olsa %10'luk realite için tercih edilir diyebilirim..
Zincir temizliği için uzun aramalardan sonra gazyağını buldum ve aldım

henüz denemedim. Yarınki geziden sonra deneyeceğim..
Zincir yağını da ipone aldım. İnanılmaz memnunum.
Sıçratma: Yok, Kalıcılık: Maksimum, Yağmur performansı: Maksimum..
Tercih edilmeli..
Son bir gelişme olarak fren balatalarını seramik balatalar ile değiştirmeyi düşünüyorum. Frenaja katkısı epey büyük olacak sanırım.
Bir ihtimal arka diski de taşlatabilirim. Dediğim gibi elzem işler değil, satmazsam yaz için yapacğım değişiklikler..
Bir de
iridyum buji kullanan aradaşlardan buji numarası ve performansa dair bilgi alırsam mutlu olurum..
Yarın bir gezimiz var, fotoları ayrıca burada paylaşırım..
Bir dip not: Kadıköy Evlndirme Dairesinin karşısındaki Garanti bankasının sokağından girilip ilk soldaki motorcu olan MotoAras isimli mekanda adımı vererek motosikletlerinizin yağ ve yağ filtresini ücreti mukabilinde değiştirip, motosiklet senkron ayarını ücretsiz yaptırabilirsiniz..
Senkron ayarı için 50 TL civarı para talep edilmekte. Reklamdan ziyade (ki reklamla alakam olmadığını tahmin ediyorsunuzdur) yardım olarak düşününüz..