Hyosung S&T Kanuni Hyosung Gt 250 Comet Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

Malezya Polis teşkilanın telefonu versene @puser :D ariyim birtane yollasınlar alasen :D

@Reissin gönderidi demir geldi sağolsun ;)

644380_474160632641427_2082984362_n.jpg

Tanrım affet beni. bir anlık öfke ile kıydım ona :mrgreen:

siz deyin cinayet ben deyim tecavüz

535606_10151387723029223_2017257879_n.jpg

Chronix, neden yaptın bunu :) (Harbi ciddi soruyorum, önceki sayfaları okumadım, sebebi nedir merak ettim :mrgreen: )

Totoyu radyatöre dayamış, kuzu gibi yatıyo yavrucak :cherry:

Chronix, neden yaptın bunu :) (Harbi ciddi soruyorum, önceki sayfaları okumadım, sebebi nedir merak ettim :mrgreen: )

Totoyu radyatöre dayamış, kuzu gibi yatıyo yavrucak :cherry:

hocam,

rektefiye gördü motor.işlerden yavaş yavaş toplamaya çalışıyorum. motor neden yan duruyor diye sorucak olursan daha önce serviste manyeto kısmındaki somunları nasıl sıkmışsa herifler açamadık.düz durduğu zamanda ön silindirin egzantrik zincirini oturtamıyorsun o yüzden yan yatırıp kolayca taktım..:mrgreen:

Eyww cevap için :cat: Online olduğun gözümden kaçmış... Merakım kursaımda kalıp, rüyalarıma giricekti yoksa :mrgreen:

" Usta style iman gücü somun sıkması" diye tabir edilen mevzu yüzünden benimde civatalarım pürüzsüz ovallikte :cherry: bilirim o duyguyu ( az saydırmadım :mrgreen: )

Adam kendini tork anahtarı sanıyor, ustaca bilmediğinden söyleyemiosunda sen ustasın diye ( dikkat edersen insan demedim, insanda öyle bi güç yok :mrgreen:

Gerçi suç bizde abi, öğrensene sen ustaca, bi dil bi insan diye çocukluğumu yedi bizimkiler :queen:

Birde bu motosiklet işinin olayı bu abi, uğraşmasıda keyifli ama kolay kolay bozulmuyorlar orası biraz sıkıcı :/ İşte usta bu yüzden var :cherry:

Götürüyorsun 2dk da hallediyor her tarafını, bikaç yeride anahtar, çekiç penseyle çiziyor (bunlar beleşş tabi :cherry: )... derken bizede uğraş çıkıyor :mrgreen:

Neyse sana kolay gelsin... Gıcır gıcır atmışsın odaya hemen uyandırma, zaman yay işleri, keyfini çıkar :mrgreen:

güle güle kullan,ilaç gibi gelmiştir şimdi bu

Henüz takmadım ama öyle olcak gibi :Dcanta takmasam bile demiri işe yarar üzerine esya yuklemek icin :D

---------- Mesajlar birleştirildi - 08:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 08:03 ----------

Eyww cevap için :cat: Online olduğun gözümden kaçmış... Merakım kursaımda kalıp, rüyalarıma giricekti yoksa :mrgreen:

" Usta style iman gücü somun sıkması" diye tabir edilen mevzu yüzünden benimde civatalarım pürüzsüz ovallikte :cherry: bilirim o duyguyu ( az saydırmadım :mrgreen: )

Adam kendini tork anahtarı sanıyor, ustaca bilmediğinden söyleyemiosunda sen ustasın diye ( dikkat edersen insan demedim, insanda öyle bi güç yok :mrgreen:

Gerçi suç bizde abi, öğrensene sen ustaca, bi dil bi insan diye çocukluğumu yedi bizimkiler :queen:

Birde bu motosiklet işinin olayı bu abi, uğraşmasıda keyifli ama kolay kolay bozulmuyorlar orası biraz sıkıcı :/ İşte usta bu yüzden var :cherry:

Götürüyorsun 2dk da hallediyor her tarafını, bikaç yeride anahtar, çekiç penseyle çiziyor (bunlar beleşş tabi :cherry: )... derken bizede uğraş çıkıyor :mrgreen:

Neyse sana kolay gelsin... Gıcır gıcır atmışsın odaya hemen uyandırma, zaman yay işleri, keyfini çıkar :mrgreen:

Ağzını hayrı ac :D hafta sonu motora binecez daha vurcam kırbacı vurcam kırbacı :D

Ağzını hayrı ac :D hafta sonu motora binecez daha vurcam kırbacı vurcam kırbacı :D

:mrgreen: Nereleri gezceksiniz Sabit, hiç açıkta vermiosun :cherry:

Müdür koskoca LOADING... yazıyo baksana :) valla CBR 600 F SPORT'u 1-2 saat farkıyla kaçırdım,yetişemedim satıldı :( Bende gittim 2005 SEAT TOLEDO aldım :) araba isteyen yokmu :)

Abi sen cilli gibi Fordunu daha yeni satmamışmıydın önceki Hyonu geri almak için ? Yada karıştırıyomuyum :silent: Uykusuzumda az bişey :mrgreen:

Abi sen cilli gibi Fordunu daha yeni satmamışmıydın önceki Hyonu geri almak için ? Yada karıştırıyomuyum :silent: Uykusuzumda az bişey :mrgreen:

Sen karıştırmıyorsun da sanırım ben biraz karıştırdım :)

Valla Hafta sonu bir gezi planı yok Ahmetin motorunu calıştırmaya calışcaz olursa bana bir topcase bakacaz işin yoksa cumartesi gel görüşelim :) ama biizmde evden cıkmamız ahmetin motorunun calışmasına baglı :)

Müdür koskoca LOADING... yazıyo baksana :) valla CBR 600 F SPORT'u 1-2 saat farkıyla kaçırdım,yetişemedim satıldı :( Bende gittim 2005 SEAT TOLEDO aldım :) araba isteyen yokmu :)

fatih, bir arkadaşım araba arıyor. rengini, tam modelini, fiyatını özelden göndersene sana zahmet.

Comet motosikletimin arka freni, balata ve hidrolik değiştirmeme rağmen sürekli hava yapıyor ve 5-6 gün sonra tutmamaya başlıyor. Sızdıran bir yer bulamadım. Daha önce başına gelen var mı?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar