ülke alan kodu hariç 03-20319999.
yalan değil, istersen gir bak : http://www.rmp.gov.my/
:mrgreen:
demirini de güle güle kulan.
Dur ariyorum![]()
gelip tutkuluycak degiller degil miEyvallah birde takınca cekerim resimleri insallah yarı yolda bırakmaz ;-)
güle güle kullan,ilaç gibi gelmiştir şimdi bu
Chronix, neden yaptın bunu(Harbi ciddi soruyorum, önceki sayfaları okumadım, sebebi nedir merak ettim :mrgreen: )
Totoyu radyatöre dayamış, kuzu gibi yatıyo yavrucak :cherry:
güle güle kullan,ilaç gibi gelmiştir şimdi bu
Eyww cevap için :cat: Online olduğun gözümden kaçmış... Merakım kursaımda kalıp, rüyalarıma giricekti yoksa :mrgreen:
" Usta style iman gücü somun sıkması" diye tabir edilen mevzu yüzünden benimde civatalarım pürüzsüz ovallikte :cherry: bilirim o duyguyu ( az saydırmadım :mrgreen: )
Adam kendini tork anahtarı sanıyor, ustaca bilmediğinden söyleyemiosunda sen ustasın diye ( dikkat edersen insan demedim, insanda öyle bi güç yok :mrgreen:
Gerçi suç bizde abi, öğrensene sen ustaca, bi dil bi insan diye çocukluğumu yedi bizimkiler :queen:
Birde bu motosiklet işinin olayı bu abi, uğraşmasıda keyifli ama kolay kolay bozulmuyorlar orası biraz sıkıcı :/ İşte usta bu yüzden var :cherry:
Götürüyorsun 2dk da hallediyor her tarafını, bikaç yeride anahtar, çekiç penseyle çiziyor (bunlar beleşş tabi :cherry: )... derken bizede uğraş çıkıyor :mrgreen:
Neyse sana kolay gelsin... Gıcır gıcır atmışsın odaya hemen uyandırma, zaman yay işleri, keyfini çıkar :mrgreen:
Müdür koskoca LOADING... yazıyo baksanane oldu senin olaylar, son durum nedir?![]()
Ağzını hayrı achafta sonu motora binecez daha vurcam kırbacı vurcam kırbacı
![]()
Müdür koskoca LOADING... yazıyo baksanavalla CBR 600 F SPORT'u 1-2 saat farkıyla kaçırdım,yetişemedim satıldı
Bende gittim 2005 SEAT TOLEDO aldım
araba isteyen yokmu
![]()
:mrgreen: Nereleri gezceksiniz Sabit, hiç açıkta vermiosun :cherry:
Abi sen cilli gibi Fordunu daha yeni satmamışmıydın önceki Hyonu geri almak için ? Yada karıştırıyomuyum :silent: Uykusuzumda az bişey :mrgreen:
:mrgreen: Nereleri gezceksiniz Sabit, hiç açıkta vermiosun :cherry:
Müdür koskoca LOADING... yazıyo baksanavalla CBR 600 F SPORT'u 1-2 saat farkıyla kaçırdım,yetişemedim satıldı
Bende gittim 2005 SEAT TOLEDO aldım
araba isteyen yokmu
![]()
fatih, bir arkadaşım araba arıyor. rengini, tam modelini, fiyatını özelden göndersene sana zahmet.
adam galerici Sen marka model fiyat soyle bulsun sana satır kofteye sayarsın![]()
Yan demiri yan canları boş verde on cama bittim cuk oturmuş ondan istiyorum birtanetam aradıgım şey
nereden bulabilirim alabiliriim
![]()
şöyle birşey var ancak iş görür mü bilemiyorum
http://www.feyizoglu.com/A-660-on-Cam-Siperlik-Universal_47367.html#0