Merhabalar arkadaşlar.
Sonunda ehliyetimi aldım, İstanbulda oturuyorum. Okulumu yeni bitirdim (İTÜ_mimarlık). GT 250 R almak istiyordum aslında ama daha rahat kullanımlı birşey olmasını istediğim için şu anda Comet e yoğunlaşıyorum. Fakat malesef oturduğum yerde herhangi bir şekilde otopark imkanım yok. Zaten kasko otopark olsa da yaptırmayı düşünüyordum fakat şimdi mecburiyet oldu.
Sizlerden istediğim, yakın zamanlarda kasko yaptıran var mı aramızda? Hangi firmadan yaptırdığını, fiyat ve diğer önemli koşulları paylaşabilir misiniz? Ya da benim için 2007-2008 model 5500TL civarında bedelle fiyat alabilir misiniz? (ruhsat bilgisi istedikleri için ben alamıyorum malesef)
Kaskonun çok tuttuğu 2-3000 civarında tutacağı ve çok olduğu gibi mesajlara gerek yok. Zamanında 680e yaptıranlar (full kasko) gördüm. Yaklaşık 3 yıldır bu konuyu araştırıyorum ve mesaj yazmasamda konuları takip ediyorum (cbr125 ve gt250r başlıklarını baştan sona okudum).
Hepinize kazasız, cezasız sürüşler diliyor, aranıza bir an önce katılmak için sizlerden yardım bekliyorum.
Not: Uygun fiyatlarda ve km de (kısaca koşullarda) satan varsa ciddi alıcıyım. Forumdan olması tercih sebebi olacaktır.