Hyosung Gt 250 comet aldım sanki :)

Motosikleti
Suzuki GSX S1000 & Sym Joyride 300
Kendi hacminde ve segmentinde çok iyi bi motor yerinde bi karar vermissin, Allah kaza bela göstermesin hayırlı uğurlu olsun! Abisi comet 650 yi 14bin km kullandım cok keyifli motorlar, seni üzceğini sanmıyorum

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun, kazasız belasız günlerdekullanır inşallah,,, bu arada benide nüfusunuza alır mısınız??:queen:

Moderatör
Erdem, HayirLi ugurLu oLsunn :)))
Yengeye ancak şapka çıkarıLır yaa
Çook guseL hareketLer bunLar, Çook
Nice Nice KiLometreLere

Saol Kalyo'm pinokyom :) Yalova'ya bekliyoruz hala, bi 15 gün daha bakabilirim sana :p

hayırlı olsun, kazasız belasız günlerdekullanır inşallah,,, bu arada benide nüfusunuza alır mısınız??:queen:

Olur neden olmasın.. Okul masrafın falan yoksa, evli de değilsen, direk evlilik çağında hazır çocuğa kim hayır der :p Bu arada benimde adım Erdem, herhalde anlaşırız her konuda :D

Not : Bu arada, delikanlıyı bugün öğlen (Salı günü yani) gidip teslim aldım. Açıkçası performansı 250 cc'ye göre çok iyi. Ama bir süre abimin 750 cc motorunu kullanıp sonra bunu kullanınca, çok kez 5. vitesteyken 5. vitese geçmeye teşebbüs ettim :) Yinede memnunum, bundan iyisi sizlerin, olmayanların olsun inşallah.. Gelirken Bursa Mudanya yolu girişinde bir motosiklet kazası vardı. Benzin almak için girdiğim bir benzinliğin yanındaki servis yolunda olmuştu kaza. Ambulans gelmişti, scooter tamamen tanınmayacak haldeydi ama aldığım bilgiye göre sürücünün ciddi birşeyi yokmuş. Umarım aramızdan biri değildir.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun hocam..kazasız belasız kullanırsın inş :rendeer:

Güle güle kazasız belasız kullan :rendeer:

Ne olur ne olmaz iyice bakımını yap/yaptır...

Lucas hayırlı olsun sevginizin rüzgarında keyifle kullanmanızı dilerim.

Hayırlı uğurlu olsun Allah kaza bela vermesin çok güzel bir motor.

hayırlı ugurluu olsun kazasız sürüşler.
cbf250 ile hyo arasında kararsız kaldım sen bi test ette abi bize yazasrısın görüşlerini

ya ben onun içine kurt düşüreyim diye dedim :queen::queen: gitti işin espirisi :p

Yapma adamım niye kurt düşürüyosun adamın aklında :p Senin yeberede kuryeden çıkma haberin yok..

hayırlı ugurluu olsun kazasız sürüşler.
cbf250 ile hyo arasında kararsız kaldım sen bi test ette abi bize yazasrısın görüşlerini

İkisinin arasında kalıcak bişey yok dostum hondanın belli ne olduğu kalitesini biliyoruz ama bu makineler arasında bariz farklarda var,bende ikisinin arasında kalmıştım çok sıkı bi hondacının baskısına rağmen hyo aldım.Aklın yolu bir hergün bisürü şey okuyoruz görüyoruz.

Hayırlı olsun arkadaşım motosiklete kavuşulduğu zaman tatlı bir heyecan sarar insanı kazasız belasız kullanman dileğiyle.:)

Moderatör
ya ben onun içine kurt düşüreyim diye dedim :queen::queen: gitti işin espirisi :p

2005'ler gri 2006'lar siyah yada gri.. Senin kadar olmasada biliyoruz bişiler :p

THE_LANCET : Teşekkür ederim hocam :)
Shrieker : Teşekkür ederim, bakımı için sabah tamircime gidicem..
headquarters : Bilseydim herşeyini vereceğini senin comet'i alırdık :)
arslanfb : Fenerli olduğun için sana ayrıca teşekkür ederim..
Ayrıca mach1, genç kaptan, baltassar (Flash siteler yeni çıktığında balthaser diye süper ötesi bir site vardı, onu anımsattı),
ruckerpark, ve ayrı ayrıca TOROMAN abim, hepinize sonsuz teşekkürler

Son düzenleme:
teslimde aldığına göre artık hayırlı olsun, gülegüle kullan diyebiliriz.resimlerinide eklesen daha güzel olacak.
kazasız sürüşler olsun

Hayırlı uğurlu olsun Lucas. Benim de bir sonraki hedefim comet. İnşallah memnun kalırsın. İzlenim ve değerlendirmelerini de arada paylaşırsan sevinirim. Eşinle beraber kazasız belasız ömürlük sürüşler inşallah.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar