headquarters : Bilseydim herşeyini vereceğini senin comet'i alırdık![]()
Kısmet
headquarters : Bilseydim herşeyini vereceğini senin comet'i alırdık![]()
teslimde aldığına göre artık hayırlı olsun, gülegüle kullan diyebiliriz.resimlerinide eklesen daha güzel olacak.
kazasız sürüşler olsun

Teşekkür ederim dostum, dediğim gibi 250 cc olmasına rağmen kullandığım diğer 250 cc'ler arasında performansı çok iyi.. Yeterince tatmin ediyor insanı gaza olan tepkisi.. Fakat daha önceden 600 veya üzeri cc'de bir motor kullandıysan, çok fazla şey beklemek hata olur tabikide. Eğer kullanmadıysan da kullanma, 250 cc'nin keyfini sür bir kaç zamanHayırlı uğurlu olsun Lucas. Benim de bir sonraki hedefim comet. İnşallah memnun kalırsın. İzlenim ve değerlendirmelerini de arada paylaşırsan sevinirim. Eşinle beraber kazasız belasız ömürlük sürüşler inşallah.:rendeer:
hayırlı olsun Lucas güle güle bin =)
EVET, TESLİMATINA ÇOK SEVİNDİMAllah kaza bela vermesin kardeşim. ben gs 500 almasaydım hyo gt250 alacaktım. hatta yalova dan alacaktım. kısmet işte, pazarlık filan tamamdı ama otogara giderken şimdiki motorum için kendine pazrlık yapana ama parayı tedarik edemeyen arkadaşla karşılaştım. ordan dönüp motoru alıp gelmiştim
kısmet işte...
güzel seçim, güzel zamanlama
vay be hocam eşiniz gerçekten takdire değer bir hanımefendiymiş. sevgi parayla ölçülmez ama insanın sevdiğinin istediği birşeyi alması da çok hoş bişey. Allah ikinize de uzuuun yıllar beraber yaşayacağınız/yaşlanacağınız bir hayat nasip etsin, sevginizi daim kılsın.
bu arada siz de bişey aldınız değil mi? böyle bi hediyenin yanında sap gibi kalmayasınız karşısında:queen:. çiçek almayı bile unutanlar oluyor ya yuh yani.
öf ülen öf efkarlandım ..bide siyah .. bide 2006 aynı benim comet gibi ..atla uza bas marmarise gel istanbuldan banamısın demez..
hayırlı olsun
Hatırladığım kadarıyla uzun zamandır motorsuzdun, özellikle bu açıdan senin adına çok sevindim.
Hasretin bitti, hadi hayırlı olsun.:rendeer:
Seçiminde 250cc'ler arasında en şirin olanı, resimlere bakılırsa gayette temiz, o da hayırlı olsun, Allah kaza bela vermesin, güle güle binin.:rendeer:
Teşekkür ederim dostum, dediğim gibi 250 cc olmasına rağmen kullandığım diğer 250 cc'ler arasında performansı çok iyi.. Yeterince tatmin ediyor insanı gaza olan tepkisi.. Fakat daha önceden 600 veya üzeri cc'de bir motor kullandıysan, çok fazla şey beklemek hata olur tabikide. Eğer kullanmadıysan da kullanma, 250 cc'nin keyfini sür bir kaç zaman![]()