Hyosung Gt 250 comet aldım sanki :)

Mersin İl Temsilcisi
vallahi çok çok sevindim yahu. benimki de bana full koruma getirtmiş :D

KADINLARI SEVİYORUM AMA ANLAYIŞLI KADINLARI DAHA ÇOK SEVİYOR VE SAYGI DUYUYORUM... ;)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı uğurlu olsun. Allah kaza bela vermesin

Hayırlı olsun çok güzel bir süpriz olmuş gerçekten kazasız belasız bol sürüşler

vala süper hayırlı olsun, bende evliyim ve eşimde motor delisi istanbul trafigine güvenemiyorum yoksa bende ona motor alıcam, güzel motor secmişsiniz kazasız belasız kullanmak Allah nasip etsin, maşallah

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun,at gibi maşallah.

Moderatör
Motoru hala teslim almadım, hava yağışlı, tatlı su motorcusu değilim ama Yalova-Bursa yolunu bilen bilir, pek düzgün bir yol değildir. Zaman zaman bazı tepelerde buzlanma ve hatta kar olur. Hava muhalefet oldu bana kısaca :) Şimdi de kar yağışı başladı. Sabah inşallah hava çok yağışlı olmaz, sağanak yağmur ve kar olmadığı sürece motoru gidip teslim almaya niyetliyim. Sanki ilk kez motor alacakmış gibi heyecan yaptım, dayanamayacağım artık :)

Super Moderator
Amanın gözden kaçmış bir iyi haber...

Erdem'im Lucas'ım; mutlu gazlar, sevinç dolu frenler, her viteste aşk, sevgi, birliktelik dilerim...:rendeer:

hayırlı olsun dostum.motorla birlikte mutluğunuz daimi olsun.
kaça anlaştınız? ben de araştırıyorum 250 lik piyasasını da.inşallah bana da nasip olur.

Moderatör
Amanın gözden kaçmış bir iyi haber...

Erdem'im Lucas'ım; mutlu gazlar, sevinç dolu frenler, her viteste aşk, sevgi, birliktelik dilerim...:rendeer:

Olcan'ım eski SL'daşım :) teşekkür ederim..

hayırlı olsun şimdiden bu kadar sabrettin biraz daha sabret :p
Benimde süpürgem olsa bende sabredebilirdim :p

hayırlı olsun dostum.motorla birlikte mutluğunuz daimi olsun.
kaça anlaştınız? ben de araştırıyorum 250 lik piyasasını da.inşallah bana da nasip olur.

Teşekkür ederim.. 5.200'e anlaştık, ama motor gerçekten o parayı hakediyordu, oldukça temizdi. Hatta sıfır sandım ilk gördüğümde :p En kısa zamanda hayallerinize kavuşmanız dileğiyle :)

Son düzenleme:
makina temiz görünüyo.hayırlı olsun hocam kazasız bol km ler.eşinizle mutluluklar:rendeer:

Abi kazasız belasız bir ömür kmler eskitmeniz dileğiyle imrendim vallaha motordan çok aranızda ki bağlılağa Maşallah..

Erdem, HayirLi ugurLu oLsunn :)))
Yengeye ancak şapka çıkarıLır yaa
Çook guseL hareketLer bunLar, Çook
Nice Nice KiLometreLere

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar