Hyosung Gt 250 comet aldım sanki :)

Moderatör
Bu 14 Şubat sevgililer gününde böyle bir hediye alanınız oldu mu bilmiyorum ama, aşağıdaki Hysoung'u eşimin sevgililer günü hediyesi süprizi olarak almak üzereyim. Anlaştık, hava çok yağışlı ve haftasonu olduğundan yarın teslim alıcam motoru. Hepinize ALLAH daha güzellerini, iyilerini nasip etsin.

Daha da önemlisi benimki gibi bir eş, hayat arkadaşı nasip etsin..

Motor 2006 model, 8400 km'de. Kapalı garajda brandasında duruyordu. Gerçekten çok temiz, sahibi iyi bakmış. Sorunlu olduklarını bildiğimden, kesinlikle motoru zorlamadığını belirtti arkadaş.

Son düzenleme:
Süper.Hayırlı olsun.Güle güle kullanın. Hayat arkadaşınızın değerini de daha iyi bilin inşallah.Saygılar

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
süpriz süpermiş gerçektende :) hayırlı olsun kazasız belasız kullanmanız dileğiyle..:rendeer:

jr.

yakışır dostuma..keyif dolu günler geçirmeni dilerim..

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı uğurlu olsun abi,allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
bende zengin bi kadın bulsamda yamasam kendimi :mrgreen: banada güzel güzel motorlar alsa :p:cat:

Moderatör
hayırlı uğurlu olsun abi,allah kazasız belasız kullanmayı nasip etsin.
bende zengin bi kadın bulsamda yamasam kendimi :mrgreen: banada güzel güzel motorlar alsa :p:cat:

Eşim zengin değil, sadece birikimlerimizi motora ayırdık. Yaza kadar niyetimiz yoktu ama, sayesinde durum bu noktaya geldi..

Zengin kadın değil, seni gerçekten seven birini bulmalısın bence :)

Ayrica herkese ayrı ayrı teşekkürler, daha teslim almadığım için aldım diyemiyorum :) Alınca inşallah gezilerde çoğunuzla görüşücez..

Son düzenleme:
Motor hediyesi falan hikaye, sen en büyük hediyeyi zaten almışsın kardeşim:cherry: Umarım en kötü gününüz böyle olur. Mutluluğunuzu bu makine daim eder inşallah, güle güle kullan:bounce:

dostum hayırlı uğurlu olsun.. kazasız belasız kullan.. bu arada eğer durumu çok parlak ailelerden gelmiyorsan ve çalıştığın kadar varsan evliliklerde süprizler planlanarak yapılır.. yani bütçe ayrılır planladığın şey alınır ve sen buna şu düşünceyle sevinirsin ; VAY BE BU SIKIŞIKLIKTA BUNU YAPMAM İÇİN BANA DESTEK OLMAN BİR MUCİZE.. :) İŞTE EVLİLİKLERDE SÜPRİZ BÖYLE OLUR.. ( AYRI BİR KEYFİ VARDIR ) TEKRAR HAYIRLI OLSUN... :)

Moderatör
jr. sana ayrıca teşekkür etmek geldi içinden :) Darısı başına en kısa zamanda inşallah..
clemenze dostum, sanada güzel hediye ve hediyeler nasip etsin ALLAH :)

emekkoray, aynen bahsettiğin şeyden bahsediyordum bende. Teşekkürler

Son düzenleme:
1 ay önce yaşadığım için aynı şeyi:).. bekliyoruz resimleri dostum.. tekrar hayırlı olsun..

Lucas,hayırlı uğurlu olsun arkadaşım.Yengeyle birlikte mutlu mesut uzun yollar yapmak nasip olur inşallah.Kazasız belasız sürüşler dilerim.

Adana İl Temsilcisi
çok iyi bir seçim.güle güle kullanmanız dileklerimle.geçtiğimiz yaz,ADANA-DATÇA-ADANA(MARMOK FESTİVALİ)YAPTIK BU MOTORLA,HİÇ
ÜZMEDİ.MEMNUNDUM.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar