benim işim olmazzz
zaten artık motorumda yokkk offf offfffffff:salut:
Son düzenleme:
Bi daha düşün istersen, Semih'in arkasında..............:silent:
Beleş buldun bakıyorum sende manyaklığı dip gaz kullanıyosun:queen:
nerde beleş oraya yerleş..
ama biliosunki nisanda gelio bana da motor o zaman semihe yetişemesemde cbr 125 ile yinede tıngı tıngır gelirim. daha pğişicem bide ben ohooooo
ama biliosunki nisanda gelio bana da motor o zaman semihe yetişemesemde cbr 125 ile yinede tıngı tıngır gelirim. daha pğişicem bide ben ohooooo
once sen piş ondan sonra milette benzinsiz kalmayı ve grank kırmayımı ogretcen bence eksik kalsın :mrgreen:
pişmek için pahalı bi motor secmisinilk defamı motor kullanıcaksın:silent:sen şimdi rodajda olucaan için 80km gecemessin.bizde sana ayak uydururuz napalım:mrgreen:
pişmek için pahalı bi motor secmisinilk defamı motor kullanıcaksın:silent:sen şimdi rodajda olucaan için 80km gecemessin.bizde sana ayak uydururuz napalım:mrgreen:
yook ayak uydurmaca yok hyosung fight clubta sadece en hızlıya ayak uydurulur :queen: o yüzden bu keratanın rodajı bitene kadar gelemez bizle :queen:
halis abi ya:mrgreen: canım abim..
a tabi daha pınarla biz nirelere gitcez tekirdağ dan başlicaz hihihih
oley be az kaldı .. pınar gönül ne dersen yapcak kıvamda ben sana sölim mart olur bencede:bounce:
semihlede bi giderim arada canım manyak az çıktı bende bıırakmim![]()
Konuyu Toplam 16 üye okuyor. (13 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
ExTReMa, efendy_iso, Pınarr, metalgod, longinus, ShowDown, spawnem, tugcetugce, richy, cemal yortanlı, kenya, morrigan, TanImsIz
GeY ik muhabbeti başlıyo :cherry:
dönüşümüz nerde oluyo acaba öteki taraftamı:mrgreen:
kaskımı senden gelicek olan kaskımı alcam mont eldiven hallederim olmadı senden çalarım:cherry:
yook ayak uydurmaca yok hyosung fight clubta sadece en hızlıya ayak uydurulur :queen: o yüzden bu keratanın rodajı bitene kadar gelemez bizle :queen:
Donatıcı pınar geldi haağnıııığğmm :queen:ya arkadaşlar valla geyik değil..
ben semihlerle takılıorum .. pınar donanımımı sağlıo.. mart ta da pazarlığa girip motorumu aldırcak
hadi semih ni zaman başlıoruz olm![]()
Ben niye gelmiyorum sanıyosun... Bu bana yetişmek için yine krank kırar sonra ceremesini yine ben çekerim :queen:ozman biz aramıza 600 luk ss almayalım dağılırz walla![]()