Hyosung Fight Club

benim işim olmazzz:p zaten artık motorumda yokkk offf offfffffff:salut:

Son düzenleme:
Bi daha düşün istersen, Semih'in arkasında..............:silent:

Beleş buldun bakıyorum sende manyaklığı dip gaz kullanıyosun:queen:

nerde beleş oraya yerleş..
ama biliosunki nisanda gelio bana da motor o zaman semihe yetişemesemde cbr 125 ile yinede tıngı tıngır gelirim. daha pğişicem bide ben ohooooo

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ama biliosunki nisanda gelio bana da motor o zaman semihe yetişemesemde cbr 125 ile yinede tıngı tıngır gelirim. daha pğişicem bide ben ohooooo

yakmadan pişiririz seni kızım ayıpsın :queen: hele sen bi al şu cıbırını

Martta aldırırım ben sana nisanı beklemez :cherry:

Bırak semihi falan ben gesdiricem seni, iki kız beraber gezi düzenliycez çapkınlık gezisi :queen::queen::queen:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
once sen piş ondan sonra milette benzinsiz kalmayı ve grank kırmayımı ogretcen bence eksik kalsın :mrgreen:

pişmek için pahalı bi motor secmisin:p ilk defamı motor kullanıcaksın:silent:sen şimdi rodajda olucaan için 80km gecemessin.bizde sana ayak uydururuz napalım:mrgreen:

once sen piş ondan sonra milette benzinsiz kalmayı ve grank kırmayımı ogretcen bence eksik kalsın :mrgreen:

valla azınızı hayrı açın abi :queen: bayaadır benzinsiz kalmıyom bidaha kalmayayım :queen:

ben piştim abi abi merak etme ama pişirken çevirmeiy unutmuşlar anduman veremiyom :queen: benzin poroplemini çözdüüme göre artık depoda delmiyeceeme göre :queen: bi krank kaldı geriye :queen: orasıda dip gazdan :queen: onuda sorun etmiyorum kendime alıştım artık 6 kez krank kırdım :queen:

halis abi ya:mrgreen: canım abim..
a tabi daha pınarla biz nirelere gitcez tekirdağ dan başlicaz hihihih:)
oley be az kaldı .. pınar gönül ne dersen yapcak kıvamda ben sana sölim mart olur bencede:bounce:
semihlede bi giderim arada canım manyak az çıktı bende bıırakmim:)

pişmek için pahalı bi motor secmisin:p ilk defamı motor kullanıcaksın:silent:sen şimdi rodajda olucaan için 80km gecemessin.bizde sana ayak uydururuz napalım:mrgreen:

yook ayak uydurmaca yok hyosung fight clubta sadece en hızlıya ayak uydurulur :queen: o yüzden bu keratanın rodajı bitene kadar gelemez bizle :queen:

yahu ikinci el alıoruz ne rencide ediosun:p:mrgreen::cherry:

yook ayak uydurmaca yok hyosung fight clubta sadece en hızlıya ayak uydurulur :queen: o yüzden bu keratanın rodajı bitene kadar gelemez bizle :queen:

manyakoski arkada gelcem pişene kadar kendimi kendi başıma mı öldüreyim:cherry:

Son düzenleme:
halis abi ya:mrgreen: canım abim..
a tabi daha pınarla biz nirelere gitcez tekirdağ dan başlicaz hihihih:)
oley be az kaldı .. pınar gönül ne dersen yapcak kıvamda ben sana sölim mart olur bencede:bounce:
semihlede bi giderim arada canım manyak az çıktı bende bıırakmim:)

Vallaa semih anlatılmaz yaşanır diyorum.. Sen bi git görelim bakalım dönüşünüz nasıl oluyo :queen::queen::queen:

dönüşümüz nerde oluyo acaba öteki taraftamı:):mrgreen:
kaskımı senden gelicek olan kaskımı alcam mont eldiven hallederim olmadı senden çalarım:):cherry:

Konuyu Toplam 16 üye okuyor. (13 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
ExTReMa, efendy_iso, Pınarr, metalgod, longinus, ShowDown, spawnem, tugcetugce, richy, cemal yortanlı, kenya, morrigan, TanImsIz

GeY ik muhabbeti başlıyo :cherry:

Konuyu Toplam 16 üye okuyor. (13 Kayıtlı üye ve 3 Misafir)
ExTReMa, efendy_iso, Pınarr, metalgod, longinus, ShowDown, spawnem, tugcetugce, richy, cemal yortanlı, kenya, morrigan, TanImsIz

GeY ik muhabbeti başlıyo :cherry:

başlamasın mümkünse başlamasın :queen:

dönüşümüz nerde oluyo acaba öteki taraftamı:):mrgreen:
kaskımı senden gelicek olan kaskımı alcam mont eldiven hallederim olmadı senden çalarım:):cherry:

Kısım montu verdim dedim ya sana zaten ben :p
Kask mont benden.. Motor içinde Gönülle sıkı bi pazarlık içindeyis :cherry:

ya arkadaşlar valla geyik değil..
ben semihlerle takılıorum .. pınar donanımımı sağlıo.. mart ta da pazarlığa girip motorumu aldırcak:)
hadi semih ni zaman başlıoruz olm:)

ya arkadaşlar valla geyik değil..
ben semihlerle takılıorum .. pınar donanımımı sağlıo.. mart ta da pazarlığa girip motorumu aldırcak:)
hadi semih ni zaman başlıoruz olm:)
Donatıcı pınar geldi haağnıııığğmm :queen:
ozman biz aramıza 600 luk ss almayalım dağılırz walla:p
Ben niye gelmiyorum sanıyosun... Bu bana yetişmek için yine krank kırar sonra ceremesini yine ben çekerim :queen:

zavallı ben ya hiiiçç böle sataşmıorum:)
haddimi biliorum susuyorum olduğum yerde....
donat sen pınar donat:mrgreen:
konuşuyoruzda bi hareket olsun ama ben rahatım ne de olsa :)
semih valla sana güveniorum bakkkkk......

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar