Hyosung 250 GTR Kazası

21.6.2011 Saat 22:31'de Ağar bir kaza yaptım. Çok şükür ayağa kalktım ve yüzümde ki kesikler haricin de kalıcı bir hasar kalmadı. Tek yol olan bir sokağa hızlı giren bir araba ile kafa kafaya çarpıştık. Motorun en grenajları, farları, elektrik aksamı, sağ kolu ve göstergesi parçalandı. Ne kadara tamir ettririm bilmiyorum ama İstanbul Avrupa yakasın da oturuyorum. Tamiri için yetkili servis veya usta önerilerinizi rica ediyorum.

Şimdiden teşekkürler.

Öncelikle geçmiş olsun yüzündeki kesiklerden bahsetmişsinde, kask varmıydı?
parçaları çıkma olarak bak bence ilk olarak bulamadığın parçaları sıfır alırsın
çünkü göstergenin fiyatı 500küsür liraydı hatırladığım kadarıyla farlarda o civarda olması lazım

Çok geçmiş olsun, iyi durumda olan çıkma parçalar oluyo. İnternet üzerinden sahibinden.com'da veya servislerde bulabilirsin. Bulamadığını da sıfır olarak istersin gelir fabrikadan.

Teşekkür ederim arkadaşlar.

Kask malesef yoktu. Garaja inip motoru çalıştırdığım da kaskı evde unuttuğumu fark ettim. Bir daha yukarı çıkıp kaskı almak zor geldi. Kısa mesafe gidip gelicektim. En fazla 15 dakika sonra evimdeydim. Malesef öyle olmadı. Her ne olursa olsun kasksız motora binilmemeli.

Bu gün bi ustaya gösterdim. 2000 TL tutar dedi. Bunu bu şekil de satsan senin için daha iyi olur hem de cebinden para çıkmaz.. Gibisinden konuştu. 3000 TL veriyor motora ama ben razı gelmedim.

---------- Post added at 01:59 ---------- Previous post was at 01:56 ----------

Motor bu hale geld. Ön tarafı haricinde hiç bir sorunu yok. Tıkır tıkır eskisi gibi çalışıyor. Biraz yakışıklılığı bozuldu..

1004872l.jpg

Bu şekilde satmak daha mantıklı olabilir. Sıfır parçalar alıp motoru toplamak pek ekonomik olmayabilir. ayrıcada mutlaka sürpriz masraflar çıkıcaktır. Ön maşanın durumu nasıl ön jant nasıl. bunlardan da emin olmadan girişmeyin bu işe.

Çok geçmiş olsun.

dostum o usta kusura bakma ama cakalın onde gıdenıymıs bunu yaptrsan 2000e mal olur gel bunu ben 3000e alıyım dıyor eeee madem 2000e mal oluyor yıne 5000e gelıcek madem o kadar nıyetlı neden kazalı motora 5000 bayılıyor hıc dusundun mu ? senın yerınde olsam parcaları temın eder motoru garaja ceker en ınce detayına kadar kendım yapardım ama yınede takdır ılahı senın . ama senın yerınde olsam bu motoru o ustaya 3000e vermem .

beni yarın ara 0534 281 66 65... bu konuda sana yardımcı olabilicek birini tanıyorum ... avcılar motopark ile bağlantıya geçelim orada sana uygun parçalar rahatlıkla buluruz..

dostum o usta kusura bakma ama cakalın onde gıdenıymıs bunu yaptrsan 2000e mal olur gel bunu ben 3000e alıyım dıyor eeee madem 2000e mal oluyor yıne 5000e gelıcek madem o kadar nıyetlı neden kazalı motora 5000 bayılıyor hıc dusundun mu ? senın yerınde olsam parcaları temın eder motoru garaja ceker en ınce detayına kadar kendım yapardım ama yınede takdır ılahı senın . ama senın yerınde olsam bu motoru o ustaya 3000e vermem .
kullandığın cümlelerin ne anlama geldiğini daha iyi görebilmen umuduyla...
altı çizili kelimeyi bir araştır derim, ne anlama geliyormuş...

adam ezberden yazdığı için yanlış yazmış varmayın üzerine. :)
ama çok güldüm arkadaş göbeğim çatlayacak:queen:

anlamını cok ıyı bılıyorum ıllaha sımdı Takdir-i İlahi mi yazmam lazımdı ? veya anlamını sen bılıyorsunda ben anlamını bılmedıgım bır cumleyımı kullanmıyorum ?

HARBİDEN Hee unnamed araştırmak lazım
al işte pos kasmak ıcın yazı yazan bır vatandas

adam ezberden yazdığı için yanlış yazmış varmayın üzerine. :)
ama çok güldüm arkadaş göbeğim çatlayacak:queen:

kardes o kadar cok gulme meraklısıysan sırke gıt orda daha cok gulecegıne umut edıyorum. bu forumda en sevmedıgım sey senın gıbı bos ve luzumsuz konusanlar orda o kadar yazı yazıyordu ona mı takıldın ? bak adamın ustası motoru 3000e kapacakmıs sen gıtde ona yorum yazda adam motoru ucuza vermesın .

resimde gördüğüm kadarıyla kafa grenajı gösterge ve far gösterge paneli altı plastiği ve siperlik hasarlı sıfırlarını alırsan 1500lira.Çıkmalarını bulursan bu fiyatın yarısına halledersin

aslında çok talihsiz bi kaza yaşamışsın darbe direk farın oraya geldiğinden en pahalı parçaları kırmışsın yoksa motorda bişey yok gibi gözüküyor ön çatalda bi darbede yoktur tahminimce

resimde gördüğüm kadarıyla kafa grenajı gösterge ve far gösterge paneli altı plastiği ve siperlik hasarlı sıfırlarını alırsan 1500lira.Çıkmalarını bulursan bu fiyatın yarısına halledersin

aslında çok talihsiz bi kaza yaşamışsın darbe direk farın oraya geldiğinden en pahalı parçaları kırmışsın yoksa motorda bişey yok gibi gözüküyor ön çatalda bi darbede yoktur tahminimce

konuya cevap olarak arkadaşın imzası diyorum.

21.6.2011 Saat 22:31'de Ağar bir kaza yaptım. Çok şükür ayağa kalktım ve yüzümde ki kesikler haricin de kalıcı bir hasar kalmadı. Tek yol olan bir sokağa hızlı giren bir araba ile kafa kafaya çarpıştık. Motorun en grenajları, farları, elektrik aksamı, sağ kolu ve göstergesi parçalandı. Ne kadara tamir ettririm bilmiyorum ama İstanbul Avrupa yakasın da oturuyorum. Tamiri için yetkili servis veya usta önerilerinizi rica ediyorum.

Öncelikle geçmiş olsun.Bu kişiden her türlü hyosung çıkma parçasını bulabilirsin FATİH KILIÇLI.
TEL:2124419975-76-5352540874-5072613874-5072613864

Birde www.hyosungsource.com diye bir yabancı site var oradada cok parça var işine yarayacak. Bana göre tahmini bir rakam istersen 1000-1250 tl'ye hepsinin çıkmasını halledebilirsin.Ama dikkat et şasi yamulmuşmu diye. Muhtemelen şasin yamuldu ve ön çatallarında yamuldu. Şasisi çok sağlam değil çünkü bu motorun. "Resimi yeni gördüm bana kalırsa şasin yamuk gibi dostum çatallar geri gitmiş sakalla arasında çok az mesafe var gibi duruyor

Son düzenleme:
anlamını cok ıyı bılıyorum ıllaha sımdı Takdir-i İlahi mi yazmam lazımdı ? veya anlamını sen bılıyorsunda ben anlamını bılmedıgım bır cumleyımı kullanmıyorum ?

al işte pos kasmak ıcın yazı yazan bır vatandas

kardes o kadar cok gulme meraklısıysan sırke gıt orda daha cok gulecegıne umut edıyorum. bu forumda en sevmedıgım sey senın gıbı bos ve luzumsuz konusanlar orda o kadar yazı yazıyordu ona mı takıldın ? bak adamın ustası motoru 3000e kapacakmıs sen gıtde ona yorum yazda adam motoru ucuza vermesın .

Şu yazını birkaç sene sonra oku, inan utanacaksın kendinden.. Açıklama yapmaya gerek duymuyorum. Her konuya yorum yaparsan böyle saçma şeyler çıkar ortaya.

Şu yazını birkaç sene sonra oku, inan utanacaksın kendinden.. Açıklama yapmaya gerek duymuyorum. Her konuya yorum yaparsan böyle saçma şeyler çıkar ortaya.

Senin ne demek ıstedıgını anladım sen bence google.com u ac Takdir-i ilahi yaz ve anlamlarını oku o zaman sen neden bu cumleyı kullandıgımı anlayacaksın .
Bız ALLAH (c.c) ye tapmayan ALLAH ( c.c ) var olduguna ınanmayan ınsanlar degılız. once sen dedıgım gıbı aç googleyı ne anlamlarda kullanılıyormus ona bak sonra gel burda bana laf soyle bış konusmanın mantıgı yok .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar