Ya birsey merak ettim... gerci ugrasitigina gore heralde sigorta filan olmadi ama tek yol dedigin acaba tek Yon mu, ve adam karsidan gelip seninle carpisti ise kaza raporu filan tutmadiniz mi ? sigortadan (zorunlu sigortadan) karsilayamiyor musun ? gerci karsilayamiyorsun belli ki ama sadece merak benimki yani talihsiz birsekilde madur olmussun anladigim kadari ile, motorcu bir arkadasin madur olmasi bu sekilde beni uzuyor gecmis olsun.. ben yesilkoydeyim kendin yapamiyorsan aldigin parcalari takmakta grenajlarini tamir etmekte filan yardimci olurum, para ile degil yanlis anlama... takdiri ilahi yazan ve ona cevap veren arkadaslara da bi cift lafim var, arkadas bir deyisi yanlis kullanmis olabilir, biliyor ama dalginlikla yanlis kullanmis olabilir, manasini bilmeden ya da dusunmeden kullanmis olabilir, o anki ruh hali ne sekildedir kimse bilemez beni rahatsiz eden sey niye insanlar biri yanlis yapinca ona saldirir gibi yanlisini yuzune vurur ? bumudur Islam bumudur peygamberimizin bize gosterdigi yol ? Allah cc yazmakla bence musluman olunmuyor... sekilden cok manasini kavramanizi oneririm. ha birilerinin yanlisini internet gibi umumi bir ortamda yuzune onu rencide edicek sekilde vurup kendinizi tatmin ediyorsaniz bilemem... o zaman hic okumayin bile sizden adam olmaz... ama yazdiklarim incittiyse sizi belki biraz umut vardir hala, biraz dusunun ve kusurlari ortmekte gece gibi olun.. o arkadasa birsey ogretmek, ya da bir yanlisini duzeltmek istiyorsaniz ozelden mesaj atip bu isi halledin. yaziktir biz bi milletiz birbirimizi boyle seylerle incitip didismeyelim.. ha bu basligin konusu arkadasin motor kazasidir- boyle forumlarda didismelere de ayrica ayar oluyorum (belki ben de aynisini yapiyorum ) ama kendimi tutamayip mesajimin sonuna bu konuya takdiri ilahi konusuna deginmeden edemedim.