Hyosung 250 GT R hakkında yardım lütfen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Merhabalar... uzun zamandan bu yana bi motosiklet almayı istiyorum. Ama bir türlü karar veremiyorum aslında hayalim V- Strom 650 ama şu anda maddi durumum buna müsait değil. Hayalimi gerçekleştirene kadar Hyosung 250 GT R almak aklıma geldi. Bu motosiklet hakkında bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmi. Ha bu arada kullanım amacım MT gruplarına katılarak (tabi kabul görürsem:)) düzenlenen gezilerde yer almak. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Kullanıcıları gayet memnun ve piyasada 2. el de bula bilirsin makul fiyatlara. Motor teknolojiside gayet güzel bildiğim kadarıyla. Ama yinede kullanıcılarından daha detayli ve samimi bilgiler almanı öneririm.... Bu arada siteye hoşgeldin...

Hyosung 250 GT R hakkında fikirleriniz ?

Merhabalar... uzun zamandan bu yana bi motosiklet almayı istiyorum. Ama bir türlü karar veremiyorum aslında hayalim V- Strom 650 ama şu anda maddi durumum buna müsait değil. Hayalimi gerçekleştirene kadar Hyosung 250 GT R almak aklıma geldi. Bu motosiklet hakkında bilgisi olan varsa bana yardımcı olabilirmi. Ha bu arada kullanım amacım MT gruplarına katılarak (tabi kabul görürsem) düzenlenen gezilerde yer almak. Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Motosikleti
Triumph Tiger 900 GT Pro '24
Model hakkinda uyelerin gorus aktarabilmesi icin olusturumus bir konu basligi var. Orada yazilmis cizilmis tum mesajlari hatim etmeniz gerekir. Ilave bir konu basligina hic gerek yok.

Not: Hosgeldiniz sefalar getirdiniz!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar