Hyo'dan Gsr'ye geçtim:)

aya

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hayırlı olsun, güle güle kullanımlar...

hayırlı olsun kardeş bende bu makineyi düşünüyorum ...güzel makne .

hayırlı olsun güzel makina bende çok sık motor değiştiriyorum bakalım nerye kdr gitcek:)

Adana İl Temsilcisi
Hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanman dileğiyle :cat:

Hayırlı olsun güle güle kullan. Darısı bana. Yannız bundan sonra motor alırsam racing alacam mümkünse:p

Olayın tamamen motosiklet.net çerçevesinde gelişmesi de ayrı bir olay. Kemalettin, Aydemir ve Erkengel in tavsiyesiyle ozaktasinin motorunu almış ne güzel.

Antep e selamlar:rendeer:

bu makineye bu koruma ekipmanları eksik(yetersiz) bence hemen dainese mont bellik eidiven dizlik ve arai kask almalısın?

nedir bu marka takıntısı :pr:

Anladık dainese kaliteli marka oalblir ancak ondan kat ve kat üstün koruma ekipmanlaır var dostum.

roleff benim tek tercihimdir :cat:

hayırlı olsun....allah kaza bela göstermesin....bişey dikkatimi çekti gaziantep te baya bi gsr kullanan var...çok hoş makina...ama hayalimde kalacak...

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı olsun bende hyosun gt 250 comet düşünüyom gt 250 r de oturuş pozisyonu dik değil o yüzden comet alıp granaj taktıracam

hayırlı olsunn..kazasızca surersın ınsallah..bende 600rr aldım dedıgım gunu görurmuyum acaba:queen:

Kazasız belasız kullan kemalettin.. hyoyu sAtmana sevindim. Gsr Bambaşka Gelmiştir Şimdi sana :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
hayırlı olsunn..kazasızca surersın ınsallah..bende 600rr aldım dedıgım gunu görurmuyum acaba:queen:

İnşallah görürüsün..fakat ben büyük cc li makinalardansa 250 cc lik makinanın daha iyi olduğunu söyleyebilirim..özellikle ninja çok kaliteli güzel makina..kazasız sağlıcakla kullan...

tekrardan hayırlı olsun canım kardeşim rabbim kaza bela vermesın tekerın düz bassın...
Tekrardan teşekkür ederim güzel abim.:rendeer:
Kemalettin Hayırlı uğurlu olsun ALLAH cc güle güle binmeyi nasip etsin .Çok güzel motosiklet inan doğru tercih yapmışsın .O modeli çok beğeniyorum.:rendeer:
Amin kardeşim Sağolasın.Tercih konusunda haklısın.Motor gerçekten çok rahat ve kaliteli.
Hayırlı Uğurlu Olsun
Eski Sahibini Tanıdığın , Seceresi Belli , Gsr Gibi Bir Motosiklet Almak Iyi Bir Seçim Allah Utandırmasın :cat:
Öyle valla.İçim rahat rahat biniyorum.Teşekkür ederim.
hayırlı olsun.güle güle kullan
Teşekkürler.
hayırlı olsun, güle güle kullanımlar...
Sağol kardeşim.:rendeer:
hayırlı olsun kardeş bende bu makineyi düşünüyorum ...güzel makne .
Teşekkür ederim.Gerçekten de güzel motor(muş).
hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız inş
Sağolun.
hayırlı olsun güzel makina bende çok sık motor değiştiriyorum bakalım nerye kdr gitcek:)
:)Teşekkürler.
hayırlı olsun, darısı bana :cherry:
Teşekkürler.İnşallah.
Hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanman dileğiyle :cat:
Amin.Sağolasın.
hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah...
İnşallah.Teşekkür ederim.
Hayırlı olsun güle güle kullan. Darısı bana. Yannız bundan sonra motor alırsam racing alacam mümkünse:p
Olayın tamamen motosiklet.net çerçevesinde gelişmesi de ayrı bir olay. Kemalettin, Aydemir ve Erkengel in tavsiyesiyle ozaktasinin motorunu almış ne güzel.
Antep e selamlar:rendeer:
a.s.Sağol Alp abi.Racing iş değil.Ama hava atmaya on numara.:p
Hayırlı olsun güle güle kullan :rendeer: Allah kaza bela vermesin :cat:
Sağolasın.amin.
hayırlı olsun....allah kaza bela göstermesin....bişey dikkatimi çekti gaziantep te baya bi gsr kullanan var...çok hoş makina...ama hayalimde kalacak...
Teşekkür ederim.Ha nasip olur İnşallah.
hayırlı olsun bende hyosun gt 250 comet düşünüyom gt 250 r de oturuş pozisyonu dik değil o yüzden comet alıp granaj taktıracam
Teşekkür ederim.Ha sakın ola öyle bir işe kalkışma.Yani comet alıym da grenaj taktırıym da...Hiç gereği yok.Bence direkt git gt250r al.:cat:
hayırlıuğurluolsun kazasız belasız ;)
Teşekkürler.
Görürsün İnşallah.Teşekkürler.
Kazasız belasız kullan kemalettin.. hyoyu sAtmana sevindim. Gsr Bambaşka Gelmiştir Şimdi sana :)
Öyle valla şimdi motora bindiğimi anladım.:pYok yav hyo'da iyi motordu.Teşekkürler.
İnşallah görürüsün..fakat ben büyük cc li makinalardansa 250 cc lik makinanın daha iyi olduğunu söyleyebilirim..özellikle ninja çok kaliteli güzel makina..kazasız sağlıcakla kullan...
İbrahim abi,dediğin gibi 250cc en ideal olanı.Ama bir de 4 silindirini getirseler tr'ye tadına doyum olmaz.
Bu makinenin yakıt durumu ne alemde 100 km'de ne kadar yakıyor??litre cinsinden?
Çok litre.:pDeneme şansım henüz olmadı.Ama uzun yolda 120 km/h ortalama hızla km'ye 11 krş civarı yaktırmayı beceren arkadaşlarım,abilerim var.:)
hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler
Teşekkür ederim.:rendeer:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar