hayırlı olsun, darısı bana :cherry:
bu makineye bu koruma ekipmanları eksik(yetersiz) bence hemen dainese mont bellik eidiven dizlik ve arai kask almalısın?
hayırlı olsunn..kazasızca surersın ınsallah..bende 600rr aldım dedıgım gunu görurmuyum acaba:queen:
Tekrardan teşekkür ederim güzel abim.:rendeer:tekrardan hayırlı olsun canım kardeşim rabbim kaza bela vermesın tekerın düz bassın...
Amin kardeşim Sağolasın.Tercih konusunda haklısın.Motor gerçekten çok rahat ve kaliteli.Kemalettin Hayırlı uğurlu olsun ALLAH cc güle güle binmeyi nasip etsin .Çok güzel motosiklet inan doğru tercih yapmışsın .O modeli çok beğeniyorum.:rendeer:
Öyle valla.İçim rahat rahat biniyorum.Teşekkür ederim.Hayırlı Uğurlu Olsun
Eski Sahibini Tanıdığın , Seceresi Belli , Gsr Gibi Bir Motosiklet Almak Iyi Bir Seçim Allah Utandırmasın :cat:
Teşekkürler.hayırlı olsun.güle güle kullan
Sağol kardeşim.:rendeer:hayırlı olsun, güle güle kullanımlar...
Teşekkür ederim.Gerçekten de güzel motor(muş).hayırlı olsun kardeş bende bu makineyi düşünüyorum ...güzel makne .
Sağolun.hayırlı olsun güle güle kullan kazasız belasız inş
hayırlı olsun güzel makina bende çok sık motor değiştiriyorum bakalım nerye kdr gitcek![]()
Teşekkürler.İnşallah.hayırlı olsun, darısı bana :cherry:
Amin.Sağolasın.Hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanman dileğiyle :cat:
İnşallah.Teşekkür ederim.hayırlı olsun kazasız belasız kullanırsın inşallah...
a.s.Sağol Alp abi.Racing iş değil.Ama hava atmaya on numara.Hayırlı olsun güle güle kullan. Darısı bana. Yannız bundan sonra motor alırsam racing alacam mümkünse
Olayın tamamen motosiklet.net çerçevesinde gelişmesi de ayrı bir olay. Kemalettin, Aydemir ve Erkengel in tavsiyesiyle ozaktasinin motorunu almış ne güzel.
Antep e selamlar:rendeer:
Sağolasın.amin.Hayırlı olsun güle güle kullan :rendeer: Allah kaza bela vermesin :cat:
Teşekkür ederim.Ha nasip olur İnşallah.hayırlı olsun....allah kaza bela göstermesin....bişey dikkatimi çekti gaziantep te baya bi gsr kullanan var...çok hoş makina...ama hayalimde kalacak...
Teşekkür ederim.Ha sakın ola öyle bir işe kalkışma.Yani comet alıym da grenaj taktırıym da...Hiç gereği yok.Bence direkt git gt250r al.:cat:hayırlı olsun bende hyosun gt 250 comet düşünüyom gt 250 r de oturuş pozisyonu dik değil o yüzden comet alıp granaj taktıracam
Teşekkürler.hayırlıuğurluolsun kazasız belasız![]()
Görürsün İnşallah.Teşekkürler.hayırlı olsunn..kazasızca surersın ınsallah..bende 600rr aldım dedıgım gunu görurmuyum acaba:queen:
Öyle valla şimdi motora bindiğimi anladım.Kazasız belasız kullan kemalettin.. hyoyu sAtmana sevindim. Gsr Bambaşka Gelmiştir Şimdi sana![]()
İbrahim abi,dediğin gibi 250cc en ideal olanı.Ama bir de 4 silindirini getirseler tr'ye tadına doyum olmaz.İnşallah görürüsün..fakat ben büyük cc li makinalardansa 250 cc lik makinanın daha iyi olduğunu söyleyebilirim..özellikle ninja çok kaliteli güzel makina..kazasız sağlıcakla kullan...
Çok litre.Bu makinenin yakıt durumu ne alemde 100 km'de ne kadar yakıyor??litre cinsinden?
Teşekkür ederim.:rendeer:hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler