Hyo'dan Gsr'ye geçtim:)

İki sene önce Skyjet 150cc racing ile başlayan motor merakım;Kanuni Seyhan 250c chopper,sonrasında Hyosung Gt250r racing ve şimdi de Suzuki Gsr 600 ile devam ediyor.Motoru araştırırken,alırken;bana samimi duygularıyla yardımcı olan AYDEMİR ve ERKENGEL abilerime ve Burakcan kardeşime çok teşekkür ederim.Allah hepimize istediğimiz motoru,hayırlı olacak ise nasip etsin...
23072009617.jpg

23072009618.jpg

23072009619.jpg

hayırlısı olsun guzel makına,ıyı secım.ılerleyen gunlerde degerlendırmelerını beklıyoruz.Şeref

hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler :rendeer:

Motosikleti: Hyosung GT250R :farao:
Motosikleti: suzuki gsr600 :cat: :p

dostum motorun hayırlı olsun alaksız olcak ama kullandığın kasktan memnunmusun bende ondan almayı düşünüyorum da tavsiye edermisn

dostum motorun hayırlı olsun alaksız olcak ama kullandığın kasktan memnunmusun bende ondan almayı düşünüyorum da tavsiye edermisn

bu senenin satış rekoru kıran kaskı denebilir...alıpta memnun deılım diyen varmı dersen var bazılarında hatali üretim var vizör etrafından hava geçiriyor(eski dizayn ls2 ler yenileri bilemicem)... onun için internetten alma mağazasına git ordan test edip al :cat:

Berk neden alakasız olsun ki?:)Kardeşim ls2 parasını kuruşuna kadar hak eden bir kask.150 km/s hızdan sonra şeytanları başına topluyor(ıslık sesi geliyor)tek eksisi o.:pKesinlikle 90-100 tl civarına alınabilcek en iyi kask bu.:cat:Ha yorumun için teşekkür ederim.

çok sağol dostum ama yakışmışta gri kırmızı en sevdiğim renklerdir ondan güzel uymuş mont falan :cat: tekrardan hayırlı olsun

oooooooooo ; Hayırlı olsun kardeşim :) Uzun süre sorunsuz kullanman dileği ile :)

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Hayırlı olsun Kemalettin..Can sağlığıyla ve sıhhatle kullan..Kendine çok dikkat et..Tabi makineyede dikkat et.,,,ben çok temiz ve titiz kullandım sen hayrını göresin..

bu makineye bu koruma ekipmanları eksik(yetersiz) bence hemen dainese mont bellik eidiven dizlik ve arai kask almalısın?

kardesim hayirli ugurlu olsun,,,kazasiz belasiz binersin insallah....Allah utandirmasin,,masallah yakisikliymista:p Iyi surusler..:rendeer:

Canim kardesim kizma ama ! yani kimse kizmasin aslinda. ekipman zayif bence. Ne bilim bi insan 12-13 binliralik motor alirda sonrasinda gider basit bi kask alirmi kafani koruyacak o kask öyle 100 150 liralik kaskla olmaz. Sana dost tavsiyesi kaliteli yani ciddi anlamda kaliteli bi kask al derim ben (disinden tirnagindan artir yinede al) en önemli sey bu. Bizim insanlarimizin umrunda degil bu konu, adam gidiyo 1500 liraya performans egzozt aliyo ama kaska para vermiyo demekki canindan daha kiymetli... nediyelim yeni motorun hayirli olsun bu arada., kazasiz sürüsler dilerim. (nolan - xlite serisine bi göz gezdir cok iyi karbon kasklar var) bosver sen satis rekoru kiran ucuz kasklari.

çok sağol dostum ama yakışmışta gri kırmızı en sevdiğim renklerdir ondan güzel uymuş mont falan :cat: tekrardan hayırlı olsun
Rica ederim ne demek.Aslında kırmızı renk cbr600f alacağım için korumaları kırmızı almıştım.Ama gri motora da uydu.:)
Hayırlı olsun.Kazasız belasız kullanman dileğiyle :)
Teşekkürler.:rendeer:
oooooooooo ; Hayırlı olsun kardeşim :) Uzun süre sorunsuz kullanman dileği ile :)
Sağol cako.:rendeer:
Teşekkürler.
Hayırlı olsun Kemalettin..Can sağlığıyla ve sıhhatle kullan..Kendine çok dikkat et..Tabi makineyede dikkat et.,,,ben çok temiz ve titiz kullandım sen hayrını göresin..
İbrahim abi çok teşekkür ederim.Ben de en az senin kadar dikkatli ve temiz kullanacağım İnşallah.
bu makineye bu koruma ekipmanları eksik(yetersiz) bence hemen dainese mont bellik eidiven dizlik ve arai kask almalısın?
Haklısın.İlerleyen zamanlarda daha iyi bir ekipman düzeceğim İnşallah.
kardesim hayirli ugurlu olsun,,,kazasiz belasiz binersin insallah....Allah utandirmasin,,masallah yakisikliymista:p Iyi surusler..:rendeer:
Teşekkürler.:rendeer:
Canim kardesim kizma ama ! yani kimse kizmasin aslinda. ekipman zayif bence. Ne bilim bi insan 12-13 binliralik motor alirda sonrasinda gider basit bi kask alirmi kafani koruyacak o kask öyle 100 150 liralik kaskla olmaz. Sana dost tavsiyesi kaliteli yani ciddi anlamda kaliteli bi kask al derim ben (disinden tirnagindan artir yinede al) en önemli sey bu. Bizim insanlarimizin umrunda degil bu konu, adam gidiyo 1500 liraya performans egzozt aliyo ama kaska para vermiyo demekki canindan daha kiymetli... nediyelim yeni motorun hayirli olsun bu arada., kazasiz sürüsler dilerim. (nolan - xlite serisine bi göz gezdir cok iyi karbon kasklar var) bosver sen satis rekoru kiran ucuz kasklari.
İnşallah düzeceğim iyi bir ekipman.Teşekkürler.:rendeer:

Gaziantep İl Temsilcisi
tekrardan hayırlı olsun canım kardeşim rabbim kaza bela vermesın tekerın düz bassın...

Kemalettin Hayırlı uğurlu olsun ALLAH cc güle güle binmeyi nasip etsin .Çok güzel motosiklet inan doğru tercih yapmışsın .O modeli çok beğeniyorum.:rendeer:

Hayırlı Uğurlu Olsun
Eski Sahibini Tanıdığın , Seceresi Belli , Gsr Gibi Bir Motosiklet Almak Iyi Bir Seçim Allah Utandırmasın :cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar