hyo gt 250 r maximum hız

Gusel bir videoya , yaa bu motor gercekten odenen parasini geri iade eden ender motorlardan bence. 165 km/h hiz 250 cc bir makina icin cok gusel aslinda.

Motosikleti
Forza250-cygnusL
öteki arabalar 140-150 km. süratlami gidiyo. bence ya km hatalı ya da oyun var

hasan soner açıkgöz' Alıntı:
peki videonun sonunda iki arabanın arsından gecebılıyor mu acaba?

gecıo kı adam tek parca :D gecemeseydı nası bu vıdeoyu koyardı di mi ama :p

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
BEn düz yolda 171 gördüm.
O motosiklet rodajda olmasa belki daha yüksek hızları görürdü ama şunu da belirtmeden geçemem ki, 155 km/s hızda devir saati kırmızıya giriyor.

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
Bence Arkadaşında dediği gibi o motorun km saatinde bi hata var diğer arabalar 150 km hızla falanmı gidiyor bence yanlışlık var ayrıca 250 cc lik makina 160 çok mu iyi siz 125 cc lik makinayla normal devrinde 190 basanları görmediniz galiba :cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
H@S@N' Alıntı:
Bence Arkadaşında dediği gibi o motorun km saatinde bi hata var diğer arabalar 150 km hızla falanmı gidiyor bence yanlışlık var ayrıca 250 cc lik makina 160 çok mu iyi siz 125 cc lik makinayla normal devrinde 190 basanları görmediniz galiba :cat:

Hangi 4 zamanlı motormuş o, bizi aydınlatabilir misin ? (Hoş 2 zamanlı aprilia 125 bile o hızı yaparken bi hayli zorlanıyor.)

Şerit çizgilerinin ve diğer araçların durumuna bakarak ben de şüphelendim hız sayacından...çünkü ben de bu h.sonu otobanda 170 civarı bir hız gördüm, diğer araçların yanından büyük bir hızla geçiyordum ve şerit çizgileri bu kadar yavaş akmıyordu. Sanki bu motor 160 civarı gösterirken 130-140'la gidiyor gibiydi???

Motosikleti
YAMAHA FZ6 N
4 zamanlı değil iki zamanlı ama yarısı kadar motoru var 2 zamanlı olunca bu kadar da fark olmaz herhalde videoyu koydum videolar kısmına hadi izleyin

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Shamyl' Alıntı:
Şerit çizgilerinin ve diğer araçların durumuna bakarak ben de şüphelendim hız sayacından...çünkü ben de bu h.sonu otobanda 170 civarı bir hız gördüm, diğer araçların yanından büyük bir hızla geçiyordum ve şerit çizgileri bu kadar yavaş akmıyordu. Sanki bu motor 160 civarı gösterirken 130-140'la gidiyor gibiydi???

Bu eralpt hocanın testiydi. Sanırım testi gerçekleştirdiği yer trafiğin hızlı aktığı bir kısım. Ayrıca otobanlarda şerit çizgilerinin daha uzun olduğunu hatırlatmak isterim.

Not: bu motorun bu vites ve bu devirde başka hızda gitmesine zaten olanak yok:)

Umarım öyledir, çünkü superlightım'ı satıp, gt250r almayı düşünüyorum:)

Motosikleti
Forza 250
H@S@N' Alıntı:
4 zamanlı değil iki zamanlı ama yarısı kadar motoru var 2 zamanlı olunca bu kadar da fark olmaz herhalde videoyu koydum videolar kısmına hadi izleyin

2 zamanlı olunca bu kadar da fark olur bence.

BBRR abi eralpin Hyosung 250 r ile alakalı topiğine rastlayamadım...tüm başlıklarına baktım yoktu...bir pürüz çıktı herhalde...kendi isteğiyle kaldırıldı kesinlikle...normalde başucu topiği gibi bir test çalışmasıydı...eğer bulunursa bunu sabitlemeni rica ederim...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar