hasan soner açıkgöz' Alıntı:peki videonun sonunda iki arabanın arsından gecebılıyor mu acaba?
hasan soner açıkgöz' Alıntı:peki videonun sonunda iki arabanın arsından gecebılıyor mu acaba?
H@S@N' Alıntı:Bence Arkadaşında dediği gibi o motorun km saatinde bi hata var diğer arabalar 150 km hızla falanmı gidiyor bence yanlışlık var ayrıca 250 cc lik makina 160 çok mu iyi siz 125 cc lik makinayla normal devrinde 190 basanları görmediniz galiba :cat:
Shamyl' Alıntı:Şerit çizgilerinin ve diğer araçların durumuna bakarak ben de şüphelendim hız sayacından...çünkü ben de bu h.sonu otobanda 170 civarı bir hız gördüm, diğer araçların yanından büyük bir hızla geçiyordum ve şerit çizgileri bu kadar yavaş akmıyordu. Sanki bu motor 160 civarı gösterirken 130-140'la gidiyor gibiydi???
H@S@N' Alıntı:4 zamanlı değil iki zamanlı ama yarısı kadar motoru var 2 zamanlı olunca bu kadar da fark olmaz herhalde videoyu koydum videolar kısmına hadi izleyin
mete_han' Alıntı:BBRR abi eralpin Hyosung 250 r ile alakalı topiğine rastlayamadım...tüm başlıklarına baktım yoktu...bir pürüz çıktı herhalde...kendi isteğiyle kaldırıldı kesinlikle...normalde başucu topiği gibi bir test çalışmasıydı...eğer bulunursa bunu sabitlemeni rica ederim...
komtan' Alıntı: