- Konu Yazar
Bugun internette motorlara bakarken gördüm 650 lik ile 250 lik ler aynı fiyata gidiyor kafam karıştı neden böyle 50 liklerde bi sorun mu var ? :S
650 stickerdır o
ne desem yalan olur cunku kullanan yok.1 kere canlı gözle gördüm.tipi 250liğinden az daha iyi gibi.Peki alınıp binlir mi 650 liği ben almayı düşünüyorum da 2-3 sene kullanırım diye alacagım çünkü
dediğim gibi bu motor hakkında pek bilgim yok.hyo marka ne olursa olsun bozulacak falan diede bişey yok cinlilere göre çok sağlam.bide 2. el şans işidir bi bakarsın taş gibi alet çıkaronlara yeticek param yok ondan buna yönelmiştim
2 silindir ile 4 silindir arasındakı farkı nedir ki bu kadar takıntı yapıyorlar
dostum sen daha 2 silindir ile 4 silindir arasındaki farkı bilmiyorsun o yüzden sen Hyosung 250 bile almaya kalkışma yazık olur sana bu arada sen motosiklet kullanmayı biliyormusun??????????????
dostum sen daha 2 silindir ile 4 silindir arasındaki farkı bilmiyorsun o yüzden sen Hyosung 250 bile almaya kalkışma yazık olur sana bu arada sen motosiklet kullanmayı biliyormusun??????????????
Getir motorunu gözünün önünde parçalayıp tekrar toparlıyım. Ben bi tek ses farkı vardır bıraz daha güclüdü bıraz daha fazla yakar dıye bılıyorum acaba baska farkları neler öğrenmek istedim bilmem anlatabildim mi