Hyanide&Baal - Her Türlü Arazide Gidebilen Motosiklet

Yawww Bu...

Radyo'nun Resimlisi muhabbetine donmus :p :p :p

Adamlar motosiklet yapmis ama her yerde gidiyo hos bi bulus acaba normal asfaltta ne yapiyo?? Biz bunu asfalt kaziyicisi olarak da kullanabilirmiyiz :mrgreen: :mrgreen:

bu sadece bir prototip model muhtemelen strafordan yapılmış reelde nasıl işler belli değildir

bu bu bu nedir bu yav motr parçasımı, hıım bu subaru impereza nın tırıger kayışı ,tamamtamam oişte.

Adapazarında bir Şirket bunlardan ithal etmiş zamanında, 1 tane satmışlar, sahibide sahilde tur atayım derken direk denize uçmuş.:queen:

şakamaka ilginç ve tanka benzer bir "motorsiklet"

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence bu motor herşeyiyle ^^0^^(sıfır)bu motora para verilmezz.bunun modelini görünce klavyeme kustum.:farao: ::miiz1:: ::rantinp: ::rantinp: ::rantinp:

nedenmiş o sıfır motor daha saglamdır bıkere ben 2.el aldım hala toplıyamadım her seferınde bı arıza cıkıyoo:farao:

walla bunun selesi nerde direksyonu nerde anlamadım bu araç testten geçebilmişmi beri çok egzantrik bir makina ama tam manasıyla canavar

abi doktor lectır haniball gibi bişey bu yaa. adamı yer valla. adı da benziyor zati

ilginçmotor

çok ilginç bir motor hiç böylesini görmemiştim. her şey insanlar için..

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Motoru durduruyorsun,İniyorsun, ön taraftan kaldırıp istediğin yöne çeviriyorsun, tekrar binip devam ediyorsun:mrgreen:

Yaw bu başlığın adı Her türlü arazide gidebilen motor yerine her türlü arazide düşebilen motor olarak değiştirilmeli.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar