Hyanide&Baal - Her Türlü Arazide Gidebilen Motosiklet

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
Michelinhyanide1.jpg
İşte motosikletler konusunde yeni yaratıcı fikirler üretiliyor işte paletli motosiklet. Kumda , karda ya da herhangi bir zeminde gitmeye hazır bu arazi aracı Hyanide & Baal dizayn firması tarfından hazırlandı ve 2006 Michelin Dizayn Yarışması çerçevesinde ilk kez Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı Detroit'de sergilendi.

2006 Michelin Dizayn Yarışmasına katılan Tasarımlar

Son düzenleme:
bu motosiklete pek benzemiyor ya, motosiklet katagorisine girer mi bilmem artık, ama güzel dzayn olmuş

çok garip bişey olmuş ya, motosiklet kategorisine girer mi bilmiyorum ben de. arazi aracı denir ama başka ne deriz bilmiyorum..:)

gerçekten farklı :) baya da karmaşık bir sistemi olsa gerek, hayırlısı diyelim :p
bu arada adminimiz de az değil yani, sıkı takipçi çıktı :cat:

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
dakla atar o yahuw

dakar'da kum tepelerinde iyi gider :mrgreen: bu

egel tanımaz bir canavar. bununla kar kıs hikaye heryere gidersin. ilginc bise ama benim hosuma gitti.

yaf bu yapma diil sadece hayal ürünü bunun direksiyonu nerde bu nasıl hızlanacak vitez denen bişey yok hiç bişey yok doğru dürüst oturacak yeri yok valla hız yapılmaz yapılsada virajlarda duvara girer.......... ......bana göre kayış gibi moto

Zannedersem Discoverychannel'de görmüştüm;Kar motorlarının kalkış yarışları vardı,190km/h'a çıktığını söyledi.Aynı mantıkla baktığımız zaman bunun önünde direnci artıran kızaklar olmadığına göre bununda ona yakın hızlarda seyretmesi muhtemel.Bana göre mantıklı bi cihaz.Admin'e hürmet!

Forumdan Uzaklaştırıldı
motosiklet motoruyla çalışan tank yapacaklardı bu o olsa gerek :mrgreen:
şaka bi yana bunu kullanması nasıldır acaba denge olayı biraz urkuttu beni

bir görsel daha.

Mükemmel bir tasarım. Eğer çalışıyorsa olay bitmiştir. 5-10 yıl sonra caddelerde görmeye başlarız diye düşünüyorum. Birde yandan bir görsel buldum paylaşmak istedim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar