Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hyanide&Baal - Her Türlü Arazide Gidebilen Motosiklet
İşte motosikletler konusunde yeni yaratıcı fikirler üretiliyor işte paletli motosiklet. Kumda , karda ya da herhangi bir zeminde gitmeye hazır bu arazi aracı Hyanide & Baal dizayn firması tarfından hazırlandı ve 2006 Michelin Dizayn Yarışması çerçevesinde ilk kez Kuzey Amerika Uluslararası Otomobil Fuarı Detroit'de sergilendi.
yaf bu yapma diil sadece hayal ürünü bunun direksiyonu nerde bu nasıl hızlanacak vitez denen bişey yok hiç bişey yok doğru dürüst oturacak yeri yok valla hız yapılmaz yapılsada virajlarda duvara girer.......... ......bana göre kayış gibi moto
Zannedersem Discoverychannel'de görmüştüm;Kar motorlarının kalkış yarışları vardı,190km/h'a çıktığını söyledi.Aynı mantıkla baktığımız zaman bunun önünde direnci artıran kızaklar olmadığına göre bununda ona yakın hızlarda seyretmesi muhtemel.Bana göre mantıklı bi cihaz.Admin'e hürmet!
Mükemmel bir tasarım. Eğer çalışıyorsa olay bitmiştir. 5-10 yıl sonra caddelerde görmeye başlarız diye düşünüyorum. Birde yandan bir görsel buldum paylaşmak istedim.