Hüzünlü bir veda ama dönüşüm muhteşem olacak!!

Moderatör
Hayat boyu basarilar kardesim.. Umarim iyi bir yil gecirir, guzel bir universiteyi kazanir ve bol para kazanip mutlu bir hayat gecirirsin :)

Derslerinde ve Sınavda şimdiden başarılar Serhat kardeşim umarım düşer yolun İzmire

hay böyle eğitim sisteminin
böyle sınav sisteminin...

ne diyelim kolay gele... azmin eksik olmasın

COQ

Motosiklet Eğitmeni
Bu arınma dönemini kazançlı geçirmeni dilerim.:)

Şu arabesk duygularından da bir an önce kurtulmanı özellikle dilerim.

Hayatının baharında bir genç kendine eziyet etmemeli.
Hele bunu müziği kullanarak asla yapmamalı.

Kısaca,
başarılar dilerim..
Ama bunu tüm samimiyetimle yaparım...:wiinkk:

Serhat ne gerek vardı bu vedaya be abicim, eskisi kadar aktif olmadan arada bir katılırdın foruma..

neyse doğrusunu sen bilirsin, sen de kendine iyi bak, görüşmek üzere ;)

Gün geçtikçe gençlerin işi zorlaşıyor.

Eğer bu yazıyı okursan sana bir abi tavsiyesi;

ÖSS'yi gözünde fazla büyütme.
Her dersin her konusunu öğreneceğim diye uğraşma.

Örneğin,

Matematikten 1'den; Üslü sayılar, karekök, 2. Dereceden Denklemler, Havuz-İşçi problemleri
Matematik 2'den; Matrisler, Türev, Limit

Fizikten; Vektörler, Elektrik, elektrostatik
Kimyadan; Reaksiyona giren bileşikleri denkleştirme, Periyodik tablo, Mol sayısı ve Mol Denklemleri

Bu konuları soru kaçırmayacak şekilde öğren.

Büyüklerin lafına bakıpta bir oturuşta 3-4 saat ders çalışma ya da günde aralıklarla da olsa 8-10 saat ders çalışma.
En fazla 30 Dk ders çalış, 10 Dk ara ver 25-30 Dk daha çalış bir miktar dinle sonra yine aynı şekilde çalış.

Bir de rehber öğretmenlerin lafını dinleme, öğrenciyi hep yanlış yönlendiriyorlar.

Yalnız, eleman gerçekten gitmiş, bir daha uğramamış sayfaya... Helal olsun... Kararlı üniversiteyi kazanmaya... :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende össye gireceğim zaman pcmi yaklaşık 7-8 ay kapatmıştım :) bir işe yarıyor mu dersen ilk başlarda bi alışma devren oluyor. akşamları bilgisayar krizlerine giriyosun:mrgreen: bana bilgisayar verin lütfenn diye yalvarıyorsun:mrgreen:bu krizler belli aralıklarla devam ediyor. biryerlerden para bulup internet kafeye gideyim bari diyorsun ama baban dikiliyor karşına gidemiyosun:mrgreen:bu süre zarfında baya bi yıpranıyorsun , sonra alışmaya başlıyorsun , kabulleniyorsun durumu .ümidini kesiyorsun. derslerine asılıyorsun iyice.deli gibi ders çalışıyorsun .bilgisayarın yerini derslerin alıyor.arabada otobüste yemek yerken bile aklına derslerin geliyor. hatta bazen benim gibi rüyanda soru bile çözebilirsin:mrgreen:(saatlerce uğraşıp çözemediğim soruyu rüyamda çözmüştüm)

sonra sınava giriyorsun , çok çok kolay geçiyor . çalışmayan , zamanlarını internetin başında geçiren arkadaşlar çözemedikleri soruların stresinden bildikler soruları bile çözemezken sen içinden '' kazandım '' diyerek bulmaca çözer gibi çözüyorsun soruları:)

sonra tercihler yapıyosun istediğin üniversitenin istediğin bölümüne gidiyorsun.bilgisayarını tekrar kuruyorsun. hiç ama hiççç ders çalışmıyorsun :mrgreen:ders esnasında hocanın yanında çay kola içebiliyosun pasta börek yiyebiliyorsun:mrgreen:canım sıkıldı hocam ben çıkıyorum diyip elini kolunu sallaya sallaya dersten çıkabiliyorsun.zaman zaman hocalara artislik yapabiliyosun:mrgreen:eek:kulun sunduğu sayısız olanaktan faydalanıyorsun. bedava internet de dahil:queen:

doğru bir karar vermişsin. eminim çok rahat kazanacaksın sınavı.başarılar:cat:

BaşarılaRRR şimdiden sınavında da yeni eğitim öğretim yılında da : ) İyi haberlerini de okuruz inşallah buradan

hadi başarılar serhatım.inşallah istediğin okulu kazanırsın aramıza mutlu bir şekilde dönersin.:cat:::cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şarkı çok güzelmiş serhat abicm.. :p

Basarılar sana da .. :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar