Husaberg Hsquarna

Merhaba arkadaşlar bir süredir araştırmaktayım. Drz 400 KTM seçenekleri ve Husaberg veya hsquarna arasında kaldım. Sormak istediğim soru Husaberg veya hsquarna dan birinin bilyeli motor olduğunu ve diğerlerine oranlar daha fazla masraflı olduğunu duydum acaba hangisiydi?:cyclopsan Bu saydıklarım arasında sizce en az masraf çıkaracak motor hangisi olabilir. Ailemle alınacak motorun bütün masrafları bana ait olacağı için biraz dikkatli olmak zorundayım bu konuda. Aralarında bildiğiniz önerdiğiniz motor nedir? Boyum 1.87 kilom 60:cherry:. altımda ufak durmasın istiyorum biraz:p. Lütfen xt660 demeyin istemiyorum Bu arada unuttum supermoto amaçlı birşeyler arıyorum.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Husaberg motorunda sorun olduğunu duymuştum, Drz 400'e oyumu attım.

ben husabergi gordum fişek gibiydi sorun falanda bahsetmediler duymadım
sana en uygun hangisiyse al hsquarnayı bende begeniyorum şansya dun bende sm baktım
şimdiden kazasız belasız kullan

o dediğn bildiğim kadarıyla husaberg ama emin ol husaberg de husqvarnada drz 400 e göre çok daha agresif motorlardır

husaberg husqvarna spesyal makinalar bunların çok ağır bakımları var parçaları çabuk eskitiyolar altından kalkarım diyosan çok agresif çok güçlü makinalar ama dediğim gibi bakımları ağır.drz 400 güzel makina sıfırı satılsaydı ben klx 250 yerine onu alırdım sıfır düşünüyosan klx e de bi bak derim.bir de sıfır almanı şiddetle tavsiye ederim ikinci eller habire masraf çıkarır moralini bozar sıfır alırsan 3-4 sene rahat edersin

Son düzenleme:
senın motoru kullanma amacın nedir? bu motorları alıp naomak ıstıyorsun onu acıklarsan eger kross yapmıcaksan bu motorların hıcbırını alma.....

zaten bu motorların amacı (supermoto) cross yapmak için değilki

arkadas supermoto olsun dememiş bahsetmemiş ayrıca super motolarda rahatsız makınalardır aynı motorlara sahıpler sehır ıcı oyun makınası uzun yol yapmak cok yorucudur eger uzun yol dusunuluyorsa bu motrlarla olmaz bu motorlar sehırı ıcınde apacılık yapmak ve dag tas dolasmak ıcın uygundur zevk eglence motorlardırı ayrıca uzun boylu olmak senın sorunun motorların degıllll saydıgın motorların hepsı aynı buyuklukte motorlar ayrıca xt660 saydıgın modeller ıcınde en kullanıslısı motoru yukselttınmı altında ufakta kalmazzz

bende onu soracaktım neden xt 660 değil?boylarımız aynı seninle sadece kilo farkı var aramızda 20kg kadar.

xt660 a kılım var ondan istemiyorum. Ayrıca bu motorların ne amaçlı yapıldığını biliyorum yeni motorcu olsamda aileden gelen yeterince birikim var supermoto amaçlı olucak ve pistede çıkmiycam o yüzden istiyorum:mrgreen: Ayrıca uzun yola falanda çıkmiycam ben kullanış olarak bi öneri istemiyorum sadece iki motor arasındaki durum nedir diye soru sormak istedim. Supermoto neyle yapılır neyle yapılmaz az çok abilerimiz öğretti:cherry:

Motosikleti
Husaberg 650 sm, xmax, xcity
Süpermoto kategorisinin dünyada en güçlüsü Husaberg 650 fs ve 550 fs dir

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar