Süper Moderatör (BBRR)
trafikte memetin halini düşünsene bi .. adam kızını anaokuldan arabası ile almış evine dönüyo kırmızı ışıkta mehmetle yan yana duruyo .. eve giderken karısına aldığı çiçeğide gasteye sarmışlar .. memedin resmi kasklı sapık diye kabak gibi duruyo gastenin üstünde .. ben bi kız babası olarak o motoru napar yapar deviririm inip ikide tekme koyarım ufaktan . bide arkadan gelen araçlara resmi gösterip toplu linç hareketini başlatırım 
çok komik gibi geliyo ama değil işte .. bu satanist olayları tam gündemde iken siyah tshirt giyenlerin başlarına neler geldiğini gördüydüm .. biz böle bi toplumuz baba ..
mehmetçim sana kolay gelsin .. senin yerinde olsam o kaskla montu birine hediye ederim hemen . anlattığım olayın olma ihtimali yok değil inan bana
çok komik gibi geliyo ama değil işte .. bu satanist olayları tam gündemde iken siyah tshirt giyenlerin başlarına neler geldiğini gördüydüm .. biz böle bi toplumuz baba ..
mehmetçim sana kolay gelsin .. senin yerinde olsam o kaskla montu birine hediye ederim hemen . anlattığım olayın olma ihtimali yok değil inan bana