Hürriyet Gazetesinin Büyük Ayıbı - Kasklı Sapık Haberinde Boy'un Fotoğrafı

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
İkinci Hürriyet vakası :silent:
Bu arkadaş da ikiteker sitesinden bir motorcu...

[IMGL]http://www.hurriyet.com.tr/_np/7247/6697247.jpg[/IMGL]Siyah kasklı tecavüzcü kabusu

Başkent Ankara'da yaşları 10-15 ila arasında değişen çocuklara musallat olan ve beşine tecavüz eden siyah kasklı sapık aranıyor.

Emniyet yetkililerinden alınan bilgiye göre siyah bir motorsikleti ile Ankara'nın Çankaya ve Yenimahalle semtlerinde yaşları 10-15 arasında olan 5 kız çocuğuna tecavüz eden sapık aranıyor. Tahminen 25-30 yaşlarında uzun boylu ince yapılı siyah renkli kask takan ve çıkarmayan bu kişinin eşgaline ilişkin bir tespit yapamayan emniyet yetkilileri, aileleri dikkatli olmaya çağırdı.

Motoru ile takibe aldığı çocukları evlerinde su istemek, adres sormak bahanesiyle etkisiz hale getiren tecavüzcünün parmak izi ve DNA'sının saptandığını ifade eden emniyet yetkilileri, "Maalesef bu kayıtlarda daha önce bir sabıkası olmadığı için bizi bir kimliğe götürmedi" dediler.

Tecavüzcünün yakalanması için çalışmalarına yoğunluk verdiklerinin altını çizen emniyet yetkilileri, bu tip bir şüpheli şahsın görülmesi halinde vatandaşların 155 Polis İmdat telefonuna mutlaka haber vermelerini istediler.

http://www.hurriyet.com.tr/gundem/10207803.asp

19888.jpg

101_1063.jpg

8x6_101_1057.jpg

haha valla komedi ya ne kıt zekalı insanlar illaki resim koyacaklar ya...
koymayıverin.....

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Abi yakalanmamışmıydın sen? Ne zaman çıktın?

Yok yaa ne alakası var, sözde yazar olacak, girmiş google'a motosiklet yazmış aratmış fotolarda.

Eee?

Ne eee'si? motosiklet deyince tabiki ilk benim fotom çıkar, almış yapıştırmış habere.

Hadi yaa valla çok üzüldüm.

Dava edicem, tazminat alacam.!

Boşver abi üzülme, bilen biliyor seni, patlat bi opera da neşemizi bulalım.:p

Habercilik yapıyorlar .....
veya
Habercilik oynuyorlar ....

Ne zaman anlayacaklar haberciliğin ciddi bir iş olduğunu.....

Yüz gözükmese de, plaka okunmasa da resmin aslı sizdeyde ve haberde fotonun temsili olduğu belirtilmiyorsa; tazminat davası açın, kazanırsınız...

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
forumcy8.jpg

MT'nin ana sayfasında bile haber böyle...

Tamam biz Mehmet'i tanıyoruz da, tanımayan var, bu başlığa girip işin aslını ögrenmeyecek ama ana sayfaya bakınca aklına kötü kazıncak insan var.

Bu resmi anasayfadan kaldırmak lazım sanki.

hürriyette çıkmışsa normaldir...adamlar sallamasyon haber yapıyorlar ve bunuda adet haline getirmişler...hiç alakası olmayan kişileri habere katmışlar....aklıma daha önce bi gazetede çıkan habere verilen tepki geldi...haksız bi tepkiydii....bu bence çok büyük bi ayıp....kınıyorum şiddetle bu gazeteyii...yarın bi tecavüz olayında başka bi tanıdık arkadaşımızın resmini koyarlarsa şaşırmamak lazım....işte kartel medya....işte haber.....

forumcy8.jpg

MT'nin ana sayfasında bile haber böyle...

Tamam biz Mehmet'i tanıyoruz da, tanımayan var, bu başlığa girip işin aslını ögrenmeyecek ama ana sayfaya bakınca aklına kötü kazıncak insan var.

Bu resmi anasayfadan kaldırmak lazım sanki.

hakkaten biz buna hiç dikkat etmemişiz :) elint in o resmi hemen değiştirmesi lazım hürriyete saymadan evvel..

şimdi bu resmi görüp şiddet dolan biri, haberi okuduktan sonra yolda temsili fotoğraftaki arkadaşı görse-->aha bu dese linçe teşvik etse çevredekileri, günahsız biri başına iş alacak..tam bir saçmalık hürriyetin yaptığı :farao:

her cinayet pompalı tüfek,
her sapık motosikletli.
Kolay habercilik.
Kınıyorum. Artık bir hafta kasklı motor kullananlar sapık algılanacak.

Resmen fırsat bu yahu!Koşa koşa dava aç!Keşke beni koysalardı !Bu fırsatı kaçırmasın bu arkadaş.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bence o kadar kolay degil o işler bir kacar tarafı olmasaydı onlar o resmi kulanmazdı vardır bir kacar yolu hiç bir ..k olmaz boşuna gaz vermeyin sadece son sayfada bir yazı cıkar o kadar

Mehmet'i az tanıyorum,haberi de detaylı okumamıştım,resmi ilk gördüğümde aklımdan geçenler şunlardı:

- Mehmet'e bak ya boyu devrilsin :queen: Boy'u devrilicesi Boy'un Boy boy resimleri çıkmış gastede püü :D

Demekki bizim resmimizi fln koysalar direk sapığa çıkacaktı adımız. Yazık çok yazık... Mehmet geçmiş olsun

utanmasalar forumdan toplu fotoları koyup bunlara dikkat die haber yapıcaklar :)

Hürriyet gazetesindeki başlık kaldırılmış...

Sanırım hatanın farkına vardırlar...

Acemice yapılmış bir haber olmuş bence...

Bende bu sabah ciddi ciddi bu resimleri önceden sanki bir yerlede görmüş gibiyim diyordum :)

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
inanmıyorum,
boy, bunları yapmış olamaz :p

her haber sitesinde bu haber için farklı farklı motorcularında resmi konmuş, aynı hassasiyeti onlara da gösterseydik keşke.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar