O kadar şikayette bulunan olmuş,neden cevap verilmemiş,yada ,neden mağduriyet giderilmemiş.
1 gün önce eldiven aldım internetten.henüz ulaşmadı.2 güne gelir herhalde..ama bu topiği önceden okusaydım,almazdım..herhalde ABD de bu şekilde müşteri memnuniyetsizliği olsa adamı topa koyarlar..
birde şu venezuellada derinin işlenip,brezilyada imalatı meselesi.Türkiyede kurtarmazmış!!
izmirde imalat yapsın kurtarır )) yada daha ucuza üretelim diyorlarsa çinde üretsinler..nasıl olsa avusturalyadanda deri temin edilebilir.pakistandada deri işlemeciliği italya kadar kaliteli.
zeytinburnu deri merkezidir.ama ağırlık kürk üzerine..ama İzmirde bu işi (süreklilik halinde) oldukça ucuza yapacak firmalar var.:queen: sanki sitedeki mallarda izmirde üretilmiş gibi :bounce:
ben montumu kendim yaptırdım.kalın dana derisinden.kolay kolay yıpranmaz.bi ara resim eklerim.140-150 usd gibi bir maliyet oldu.(tabi işin içinde olduğumuzdan)..
neyse,uzattım..tabi bu kadar uzatmamın nedeni,şikayette bulunan arkadaşlara neden cevap verilmemiş.yada mağduriyetleri giderilmemiş.firma kökeni ABD dede olsa ,hala Türkiyedeki satıcı zihniyeti var..
beğenmedim