HUDSON LEATHER İstanbul Ortaköy'de açıldı...

[

revit RS2 bile istediğim formda değil !!! şu fuar gelsin hele , clover yada dainese düşüneyim ( yine robocop modeline bakacağım ) ... ucuz etten yahni olmaz derler ya, bazen pahalı ettende yahni olmuyor ... Ör: revit RS2 :farao::farao:

Benden habarsız İstanbulda fırıldak çevirmeyin beyler...:bounce:

Satın aldığım bir eldiven için, su geçirmezliği konusunda bana teminat veren kişileri barındıran müessesedir kendileri..

Bilmem kaç TL verip aldığım kışlık eldivenleri 2. yağmurda su koyverdi..Gittiğim mesafe de uzak değil he..Göztepe-Sarıyer..

Rezil ürünleri de olsa gene de bazı bazı iyi mamulleride yok değil..

İsteyene 1 ay önce aldığım montu gösterebilirim. Şaşırmazsınız. Astar iptal. daha 3 gün önce yeniden dikeceklerine dair söz verdiler. Ama bi daha birşey almam. Fuarda standlarına mutlaka uğrayacağım. Hemde elimde montla.

Satın aldığım bir eldiven için, su geçirmezliği konusunda bana teminat veren kişileri barındıran müessesedir kendileri..

Bilmem kaç TL verip aldığım kışlık eldivenleri 2. yağmurda su koyverdi..Gittiğim mesafe de uzak değil he..Göztepe-Sarıyer..

Rezil ürünleri de olsa gene de bazı bazı iyi mamulleride yok değil..

bu çok önemli...osbornum ben derim ki bu tarz ürünlerde fabrikasyon üretimi tercih etmelisin...yani markayı...:cat:

2 tane ürün aldım biri kız arkadaşıma mont biride kendime eldiven ikiside bir gün içersinde geldi o konuda ve ürünlerde çok memnun kaldım yalnız bir konuda üzdüler beni eldiven siparişi geçtim sonradan arayıp dedimki bu eldiven varmı medium beden 20 dakka sonra arayın dediler muhtemelen yoktu tekrar aradığımda var dediler ama bana gelen ürün large veya xlarge dı ve etiketinide kesmişler ki anlamamama imkan yok bariz büyük böyle bir firmanın böyle birşey yapması üzdü beni aldığı artıları bir anda sildi bu konuda dikkat ediniz .

O kadar şikayette bulunan olmuş,neden cevap verilmemiş,yada ,neden mağduriyet giderilmemiş.

1 gün önce eldiven aldım internetten.henüz ulaşmadı.2 güne gelir herhalde..ama bu topiği önceden okusaydım,almazdım..herhalde ABD de bu şekilde müşteri memnuniyetsizliği olsa adamı topa koyarlar..

birde şu venezuellada derinin işlenip,brezilyada imalatı meselesi.Türkiyede kurtarmazmış!!
izmirde imalat yapsın kurtarır )) yada daha ucuza üretelim diyorlarsa çinde üretsinler..nasıl olsa avusturalyadanda deri temin edilebilir.pakistandada deri işlemeciliği italya kadar kaliteli.
zeytinburnu deri merkezidir.ama ağırlık kürk üzerine..ama İzmirde bu işi (süreklilik halinde) oldukça ucuza yapacak firmalar var.:queen: sanki sitedeki mallarda izmirde üretilmiş gibi :bounce:

ben montumu kendim yaptırdım.kalın dana derisinden.kolay kolay yıpranmaz.bi ara resim eklerim.140-150 usd gibi bir maliyet oldu.(tabi işin içinde olduğumuzdan)..

neyse,uzattım..tabi bu kadar uzatmamın nedeni,şikayette bulunan arkadaşlara neden cevap verilmemiş.yada mağduriyetleri giderilmemiş.firma kökeni ABD dede olsa ,hala Türkiyedeki satıcı zihniyeti var..
beğenmedim ;)

Moderatör tarafında düzenlendi:
2 ay önce 200 tl ye mont aldım.gayet şık.korumaları çıkarıp günlükte kullanıyorm.benmkini görüp bi abide aynısndan aldı.bu fiyatlara deri alabilcemi(mosiklet içn)zannetmiyordm
menmunuz.kaza vs sonrası yırtılmalarda tamiratta yapabilceklerini sölediiler

bende robocop mont ve eldıven almıstım çok memnunum....
krokisi için mouse ıle sag usttekı adres yazan yerın ustune gıtmenız yeterlı krokı hemen cıkıor

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar