Hubless Wheel : Deneme amaçlıdır....

Merhaba;

Kısıtlı imkanlarla yapılan bu çalışmamızı sizlerle paylaşmak istedik. En kısa sürede videosunu da ekleyeceğim.

4131937418_c1e56e8cbb.jpg

4131176659_a0b1d828df.jpg

4131177621_3869d190ca.jpg

4131177621_3869d190ca.jpg

http://www.kendinyap.gen.tr

Ben anlamadım hubless kelimesini ve ne yaptığınızı..

Biraz açıklama olsa?

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Öncelikle tebrikler,çok emek sarfettiğiniz belli. Şimdiki hali de çok estetik ama malzeme olarak ön çatalsız taşımaz mıydı :silent:

çok güzel ve radikal bir çalışma, emeğiniz ve azminiz için teşekkürler. umarım bu yaptıklarınızın karşlığını alırsınız. ben kendi adıma yapabildiğim her türlü tanıtmayı yapmaya hazırım.

sözlüğe başlık açtım, hubless wheel diye aratabilirsiniz.

Son düzenleme:

aYe

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
Başarılı.:cat:

hub=poyra.lastik merkezi
less=olmayanlar icin kullanilir...
hubless=gobeksiz dimek:mrgreen:ukalalik degil turkce yazsa olmicak turkcenin suyu cikmis ya hani...ondan yada yakisdiramiyo oz dilini burda kullanmaya arkadas...

Göbeksiz Tekerlek = Hubless Wheel

Öncelikle Türkçenin doğru ve düzgün kullanılması konusunda göstermiş olduğunuz hassasiyetten dolayı teşekkür ederim.

Bu konu ile ilgili olarak daha evvelki yazılarımda "göbeksiz tekerlek" ifadesini kullandım. Lakin; internet arama motorlarında konuyla ilgili yazıların hepsi yabancı dilde idi. Arama motoru vasıtasıyla bilgi bulmak isteyenlere kolaylık olsun diye başlığı bu şekilde açtım. Yanlış anlaşıldı isem affola...

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
her şeyin bir başlangıcı vardır ,emeğine sağlık arkadaşım ilerde daha iyi projeleri imza atman dileğiyle

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Mobiletle değil de bir çinliyle falan deneseydiniz daha güzel olurdu ve daha çok ilgi çekerdi...

Gene de tebrikler... :cat:

Çok güzel çok başarılı bir çalışma olmuş.
Bu sistem üzerine çalışmayı düşünüyorum fakat şu an imkanlar elvermiyor.
Ön çatalları farklı ve daha estetik bir şekilde bağlasaydınız daha fazla beğenilebilirdi.
Sistemi geliştirdiğinizde gözalıcı çalışmalar çıkacağına inanıyorum.

Not: Deneme amaçlı olsa da yolda kask takın. Hatta deneme amaçlı olduğu için takın.
Bir hata yaparsanız ve düşmenize neden olursa hubless mubless kalmaz hastane masrafları ile uğraşırsınız.

Son düzenleme:
Eline emeğine sağlık eskisinden daha tatlı olduğundan eminim :cat:
İnşallah daha da iyisini yapman nasip olur

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar