Hp Pavillion Rezaleti!!!

Öncelikle herkese selamlar,
Yaklaşık 3 ay önce aldığım HP PAVILLION dizüstü bilgisayarım arızalandığı için 16-02-2007 tarihinde servise gönderdim.Hala bir cevap yok.30 İŞ GÜNÜ'nün dolmasını bekliyorum.Bu süre dolduktan sonra Tüketici Hakları Derneği'ne başvurup,ücretin iadesini talep edeceğim.

Kısacası size tavsiyem HP'den fersah fersah uzak durun.TR servisleri aşırı kötü. Şikayetimvar.com 'a girdim 25 markanın bulunduğu sayfada yaklaşık 800 kadar şikayet vardı. Ve sıkı durun bu 25 marka içinden 800 şikayetin 392 si HP'te ait.

HP mi? ::rantinp: ::angry2:: ::eviiil:: ::ranntign

hp pavillion taşınabilir modellerde ekran ile ilgili bir sorun var sanırım bir kaç yerde daha buna benzer bir sorun vardı birisi tomshardware türkiye biriside bir tanıdığın. tanıdık servise verdi parça olmadığı için bekliyor. ekran arka aydınlatma sisteminde bir sorun var.

arkadaşım bana çok iyi olduğunu söylemişti ama sana bozuğu denk gelmiş heralde

tamam sen de tepkini dile getir ama bi çırpıda bir markayı karalamak bu kadar kolay olmamalı

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Yıllardır hem dizüstü hem de masa üstü HP kullanırım.
Asla sorun çıkarmadı ve çok memnunum.
İşim gereği farklı marka bilgisayarları da kullanmak zorundayım.
Ama
Bana göre
IBM den sonra
HP gelir.
Sanırım sizin bilgisayarınızdaki hata servis tarafından düzeltilmediği için kızmışsınız.
Bence servisi şikayet edin.
HP
bilgisayar almak isteyen herkese benim tavsiye edeceğim ve genellikle sorunsuz çalışan bir markadır.
Aynı zamanda emsallerine göre fiyatı da ortadır.

bende de compaq-hp evo N1050v var. yaklasik 3 sene once almistim hollanda dan.

cd-writer inda bi temassizlik sorunu var gibi idi.. bazen cd rom u goruyor bilgisayar, bazen gormuyordu..

servisi aradim.. seri no bilmemne flm verdim.. adamlar dediler ki "urununuz TR de desteklenmiyor!"

haydaa.. onumde duruyor kutusndaki kocaman "world-wide warranty" yazisi, adamlar yok diyorlar.. bu arada bir son kullanici servisi degil, HP istanbul ile gorusuyorum..

sinirlendim kapadim tel i, ankarada olan bilgisayarla ilgilenenler bilir cetin-emec oveclerde bi servis var HP nin. oraya goturdum.. baska bi yerlere yonlendirdiler flm..nyse servis ucreti 30$ + kdv, eger cd rom degisir ise onun da fiyati su" dediler.. "sadece baglanti yerinde bi temassizlik var" dedim. olsun servis ucretini almamiz lazim..

kendim actim notebook u gayet guzel sekilde yaptim.. simdi sorunsuz calisiyor ama şahsen kimselere HP tavsiye etmiyorum notebook icin.. bi de world-wide garanti diye tuketiciyi kandirmasinlar..

her enayi yerine koyduklari tuketicinin onlara olumsuz reklam olarak geldininin bilincinde degiller sanirim.. veya turkiyedeki bilgisayar kullanicilarinin bulundugu bolge onlarin cok da onemsemedikleri pazarlar arasinda.. bilemiyorum..

hissiyatim budur..

Shakulin

arkadaşım bana çok iyi olduğunu söylemişti ama sana bozuğu denk gelmiş heralde

tamam sen de tepkini dile getir ama bi çırpıda bir markayı karalamak bu kadar kolay olmamalı

Dediğin doğru olabilir-di. Ama artık değil! HP PAVİLLİON serisinin yarısından fazlası sorunlu.Ama ne HP genel merkezi ne de servisler konuyla pek alakadar olmuyor!
Kısacası size tavsiyem özellikle HP PAVİLLİON serisinden uzak durun! Sonra başınız ağrımasın.Benden söylemesi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar