hoysung 250 comet parasını yarısı beyaz eşyaya gitti:(:(

arkadaşlar size acıklı bir hikaye anlatcam akaltekeninki kadar olmasada idare eder. yaşanmış bir hikaye 3-4saat önce yaşadımm:salut:
ben hyosung 250 comet hayranı biriydim ve o motoru sonunda almaya karar verdim ve bana en yakın bayinin telefonunu vermesi için
global motordan özcan beye mail atmıştım baktım ses çıkmıyor bende global motoru aradım ve onlarda şans eseri özcan beyi bagladırlar.ve kendisine mail attıgımı söyledigimde bilgisayarını çöktügünü onun için maile bakamadını söyledi:queen: kendisinden bana en yakın hyosung bayiisinin telefonunu vermesini rica ettim. ve verdiler rizede bayisi varmış benim haberim yokkk:queen: tabi bende heycanlı heycanlı teli alınca hemen arayım dedim şu bayiiyi derken bir acıklı haber amcamın oglu evleniyormuş bunun neresi acıklı diyceksiniz. dedem demezmi ee artık ailede herkez evlendi sıra sende kendi hazırla diye tabi ben yok evlenmiycem felan desemde akşam kendimi vestel bayisinde buldum ve en son hatırladıgım şey beyaz esyaların senetlerini imzalıyor oluşum.
yani sizin anlıycanız bizim 250 comet parasının yarısı beyaz eşyaya yatırdım. bundan sonra artık nofroz buzdolabının motoru ile gezerim:salut: bu beyaz eşları aldıgımdan dolayı en az bir sene daha hyosung250 comet yok demekkkkk.:salut: :salut::salut: :salut:
ama inat degilmi? evlenmiycem alıcam o hyooooo 250 cometiii ... çok isterseler cometimle evlenirimmm :salut:
neyse başınızı agrıttım adreslerinizi verinde birer selpak gönderiyim aglamaktan göz yaşlarınız sel oldu dimi ? çok acıklı bir hikaye:)

Vestel bayisinde olma olayı biraz muallak ama gerçekten çok üzücü bi olay...

:salut: :queen:
Ağlasam mı gülsem mi karar veremedim..Hikaye komik ama sonu acıklı olmuş biraz:)
Sonuçta beyaz eşya da lazım..Ama seneye motosiklet alırken dolabı satsam desen pek işe yaramaz,malum beyaz eşyanın 2. eli para etmez pek:mrgreen:
Keşke motosiklet alsaydın en azından evlenirken satar dolap neyin o zaman alırdın:)

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
nasıl yav.ortada evlenme durumun yokken durduk yere çeyizi hazırlatıyolar sana yani.
valla bende gs500 parasını denkleştirmiştimki askerlik işi çıktı.anlıyorum yani seni.yüzüp yüzüp kuyruğuna gelince işlerin tersine gitmesinin nekadar can sıkıcı olduğunu bilirim

abi arçelik alsaydınya sana yardımcı da olurdum. şaka bir yana üzüldüm yani. umarım tekrar denkleştitirsin parayı.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
şimdi ne malum; belki evleneceğin kız motor hastası olacak ve sana "motorun yoksa seninle evlenemem" diyecek :)
ee ozaman napcan? artık beyaz eşyanı satar alırsın motor.. :)

Moderatör (forrap)
Evlenmiycem dedin ama sizinkiler sana beyaz eşya mı aldırdı zorla:silent: Peki aday var mı:silent: Eğer aday da yoksa sanki biraz garip olmuş...Yani ne bileyim,ortada hiç bişey yoksa gidip beyazeşyayı alıp eskitmek biraz garip geldi bana.Tabi durum farklıysa bilemem...Benim hayatta yapmayacağım bişey olduğu kesin:)Tabi aile de çok önemli bu konuda:) Neyse olan olmuş,umarım bir şekilde hyosung'unada kavuşursun:rendeer:

benim evlenecegim felan yok işte akıllarınca oldu bitiye getirip evlenmemi saglıycaklar . ama ne olursa olsun hyosung'u alcam aslında o eşyalarda lazımdı fakat ben motordan sonra düşünüyordum . neyse bir sene katlanıcam artık ne yapalım. asıl insana dokunan millet gezilere gidipte resim ekliyorlarya onlara baktıkça içim cızzzzzzzzzz cızzzzzzzzzzz ediyorr .
bana bu 250 comet hastalıgını BBRR nickli bir üye var ondan bulaştırdı kendisi birkaç resim ekledi foruma bakınca işte motorum bu dedim .resmen aşık oldum motora. gözüm ne racing görüyor nede başka birşey:) böyle bir sabotaja kurban gitmesem rize-istanbul- izimir gezisi planlıyordum. artık bu plan 1 sen boyunca kagıt üzerinde kalcak.::(
yaaa Allah aşkına bakın şu motora fanatigi olunmuycak gibimi ??
BBRR'den Alıntı

evet resimler sahiden hasta olunmayacak gibi değil:p

neyse inşallah bir an önce paranı denkleştrip alırsın motorunu:rendeer:

Motosikleti
cb 125 f- nc 750x dct
bende dikkat ettim sitede BBRR nickli bi üye var hakkattende

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar