hoşgeldiniz:)

Akira ben istanbul da oturuyorum bankacıyım mavibisiklet saat için özürdilerim saat eti kemik geçiyor. ferni çok teşekkürederim senin gibiler buraya şart istedigini sorabilirsin motorumu seviyorummmmmmmmmm:)

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
çok zordu anlaşılan bunları anlatmak neyse pazar buluşmasında görüşmek üzere
saygılar

Dur Dur

Cevabını yazmamışım 25464*68464=1743367296 ben bankacıyım kolayyerden sormuşsun.

Olur böyleşeyler umarım görüşürüz kendine iyibak ashes

Son düzenleme:
"ferni çok teşekkürederim senin gibiler buraya şart istedigini sorabilirsin motorumu seviyorummmmmmmmmm"

:queen: :queen: :queen:
şart di mi:bounce: :p
eee dedim kimse hoşbulduk demicek, gayet kibarca karşılama yapılıyor, bari ben diyeyim!:cherry:
motorun sevilmeyecek motor değilki!-hayat onda- hatta videolar bölümünde bir görüntüleri var, izlemediysen izle de bir daha gururlan altındaki bebekle!:cat:

:)

Küsmedikki zaten burda herkez arkadaş arkadaşlar arasında arasıra olur böyle şeyler:cherry:

Sagol ferni mütişbişey ama çok dikkat çekiyo bankaya sabahları motorla gelipgidiyorum nişantaşında motoruma hayranlar videolara nerden baka bilirim?

Son düzenleme:
Olabilir neyse yarın devam ederiz ben yoksa bankadan çıkamıyca hadi kendine iyibak iyi akşamlar:cherry:

ya siteye her girdiğimizde zaten site hosgeldın dıyo. ne gerek var şimdi.
anlamadım ben olayı?
neyse madem ki dusunmusun o zaman 24 saat kalcan burda . kacma bıyereeeeeeee :cherry:

Hoşgeldin :rendeer: :bestmt:

smiliegeneratortest14ao.png
smiliegeneratortest22iv.png
smiliegeneratortest31qe.png

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar