2006 CBR1000RR Commercial Video

ebo' Alıntı:
Daha çok vurursun kafanı yakında honda 1000 RRR ı çıkartçak seninde havan mazide kalıcak....:p

ben o 1000RR aşık oldum ona kavuşsam bana yeter fazlada uzakta değil zaten :salut:

ayrıca bizdeki hava bir R ile gitmez sen kafanı yorma abi :p

boy

2006 kasasında ön tarafı tamamen değiştirdiler. Bu videoyu izledikten sonra motorumu daha çok seviyorum. Honda gerçekten bu işi biliyor ::haapppy:

Bence makinede çok kötü reklamda çok kötü olmuş

zaten hondanın hiçbir makinesi güzel değil :farao:

:pr: :pr: :pr: :pr: noluyo leyn bana kendimi kaybettim !

evet hayden.
hayden'i oynatmaları da ii, geçişler, montaj falan süper. çok sinematik. gercekten iyi reklam ee tabi malzemenin iyi olması durumu müthiş eyliyor. :queen:
1000RR yaaa çok güzel bebek!:cat: (yeni haliyle bir ateş-i suzan, afet-i devran olmuş aşık olmamak mümkün mü?:wiinkk: )

araltı' Alıntı:
Bence makinede çok kötü reklamda çok kötü olmuş

zaten hondanın hiçbir makinesi güzel değil :farao:

:pr: :pr: :pr: :pr: noluyo leyn bana kendimi kaybettim !

olum sıcakta dışarı çıkma bence sen beynin buharlaşmış :p

saol ferni :rendeer: :queen: :queen:

Süper olmuş yawfs ön tarafı Honda gerçekten biliyo bu işi
Reklam filmide çok güzel olmuş görüntü efektleri mükemmel helal olsun Honda ya:cat:

hiç olmamış. zaten güzel degildi ki bu öncedende.. sakat alet. güvenli degil yani. airbag varmı bunda? çelik bariyerler? hiçbişey yok.. çin işi gibi. işçilik de yok. dökülür bu alet yolda. yapamıyosunuz zorlamayın kardeşim işte.. :queen:

yok olmuyo aglayacam ya :salut: sogutamıyorum kendimi bu aletten.. neden bukadar güzelsin ki :pr:

boy

Bu resim de Honda CBR 1000RR severler için. Özellikle de CBR1000RR nickli arkadaş için hehehehhehehe :mrgreen:

boysblade3pq.jpg

abiiiiiiiiiiiiiii yapmayın ya biryadan hondanın reklamı biryandan burada cbr1000rr fotosu:queen: :queen: :queen: :queen:

kafayı yicem..:queen: :queen:

reklam motor süper honda bir numaaaraaaaaaaaaa:bounce:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar