Hoşgeldin 2008

Tüm arkadaşlara mutlu yıllar..Esenlikler..

.
Şeereefffzziizmm benim aklıma gelmiştii:queen::queen::queen:

Murat Gergerli varsa ben bu yerkürede yokum...:p

2008 diye bir zaman dilimi yok beyler...sadece uyku ve hayat düzeneğini kurabilmek için uydurulmuş bir sistem bu...yani bugünü tüm Dünya Halkı isterse başka bir şekilde isimlendirebilir veya yaşayabilir...

bu düzeni biz kurduk...bir çınarın yaşını kimse öğrenmek istemez...yaşadığı zaman dilimi gövdesindeki halkalarda saklar...onu gördüğünde zaten kesilmiştir...

yani var olursak 2059 denecek zaman diliminde şu an yaşadığımız aptal dünya düzeni devam edecek...çocuklarımız su petrol savaşları küresel felaketlerle boğuşacaklardır...her şey dahada kötüye gidiyor...enerjimizi zaman makinası yapıp geçmişe dönmeye çalışarak harcamalıyız...veya 70 milyon nüfus aynı anda zıplasınki Avrupayı sallayalım...:queen:

Avrupaaa avrupaa duy sesimizi porocesi olsun bu...iyi geceler efenimm... :p

1 saat öncede dünyadan nefret ediyordum şimdide..

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA siznde mutlu kutlu sevımlı paralı maddı manevı ıyı olsun :D 2007 berbattı ınsallah 2008 guzel olurç

2008'e komada girdim :silent::silent: ayıptır sölemesi 4 bidon kustum :silent: işte bu ayaktaki en son resmim, sonrasını ne siz sorunn ne ben söliyimm .

hatırladığım kadarıyla dün aksam ordan;
JB, Absolut, Jack Daniel's, Yeni Rakı (70), Tarihi bi şarap dibine vuruldu. Malibununda yarısı tarafımızca tüketilmiştir :mrgreen:
bilanço, benle beraber 3 kişi pert .

Son düzenleme:
2008'e komada girdim :silent::silent: ayıptır sölemesi 4 bidon kustum :silent: işte bu ayaktaki en son resmim, sonrasını ne siz sorunn ne ben söliyimm .

JB, Absolut, Jack Daniel's, Yeni Rakı (70), Tarihi bi şarap dibine vuruldu. Malibununda yarısı tarafımızca tüketilmiştir :mrgreen:

Marifetmiş gibi fotoğrafını çekip koyuyor musun ? Ne diyelim, bravo mu ?

efferim bravo diyecek bişey bulamıyorum saf alkol içseydiniz bu kadar niye uğraştınız:queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar