Evet kardesim bende oyle dusunuyorum koli icine koyup etraflarina beyaz kopuklerden koyup strech filmlerle sarip iyice sabitleyip baglayacagim.şu şeffaf pat patlara sararsınız sonra bi güzel sağına soluna beyaz köpük koyarsınız bi de kolilediniz mi sıkıntı çıkmaz![]()
eyvallah ustad.bunu deneyecegim.ben kolilerin iclerine beyaz kopuklerden koymayi dusunuyorudum ama biryerleren sunger de bakacagim.ancak ben kolilerin altina koyacagim sadece cunki romomorkun otasinda motorum olacak ve etrafarina da kolileri dizmeyi dusunuyorum ancak kolileride su kamyoncularin kullandigi kemerlerle sikmayi dusuniyordum ancak bu esnada altaki sunger tamamen ezileceginden bir ise yaramayacaktir sanirim.acaba sungerleri koli icine koysam olmaz mi?eğer orjinal kutuları ve köpükleri varsa aletlerin bir şey olacağını sanmıyorum lakin amortisözrsüz römorklar zıplama ve titreme yaparlar eğer bulabilirsen römorkun alt zeminine bir karış kalınlıkta sünger koy , sünger yatak, koltuk vs tamircilerinde bulabilirsin yada varsa elindeki eski sünger yataklardan kullanabilirsin,
bu benim bizzat yaptığım bir şeydir ve sana garanti ederim hiç bir şeyin bozulmaz titreşimden , en azından için rahat olur ,
çünki kalınca bir sünger titreşimi ve sarsıntıyı apsorbe eder bir nevi amörtüsör görevi görür ki cihazları bozacak şey, sallantı değildir sert titreşimler ve vuruntular zarar verir yaşanmıştan alıntıdır![]()
kolay gelsin![]()
eyvallah ustad.bunu deneyecegim.ben kolilerin iclerine beyaz kopuklerden koymayi dusunuyorudum ama biryerleren sunger de bakacagim.ancak ben kolilerin altina koyacagim sadece cunki romomorkun otasinda motorum olacak ve etrafarina da kolileri dizmeyi dusunuyorum ancak kolileride su kamyoncularin kullandigi kemerlerle sikmayi dusuniyordum ancak bu esnada altaki sunger tamamen ezileceginden bir ise yaramayacaktir sanirim.acaba sungerleri koli icine koysam olmaz mi?
araba romorku benimki.pazar gunu etrafina kapak yapacagim 40 cm yuksekliginde.ama amortisor yok.Gerci buralarda yollar iyi ve surekli otobandan gidecegiz ama ozellikle romanya yollarinda asiri derece sallantilar ziplamar oluyor.ama sanirim kolilerin icine beyaz kopuk doldurdummu sorun olmaz.haaaaaa şimdi olmadı bi dakka bi dakka :cherry: benim tüm söylediklerimi unutçünki ben senin motosiklet römorkuna yükleyeceğini sandım
araba römorkuydu değilmi ?
o zaman süngere hiç gerek yok sağlamca bağlaman yeterli olur gerçii römork nasıl bir şey bilmiyorum ama düşündüğüm gibi zıplama yapacağını sanmıyorum , olmadı azıcık lastiklerinin havasını alırsın![]()
eyvallah kardes ama maglesef degilim.ama zaten amortisor takmakla ugrasmak ta istemiyorum.romorka kanat ve rampa yapmam lazim ona bile useniyorum ama yapmam gerek.istanbulda olsaydın elımde 2 adet cıkma scooter dan amansot blunuyor biraz modifiyeyle takablrdın gıbıme geldi verebilirdim yanı
bende motosiklet romorku sandım =)
Evet kardesim bende oyle dusunuyorum koli icine koyup etraflarina beyaz kopuklerden koyup strech filmlerle sarip iyice sabitleyip baglayacagim.
istanbulda olsaydın elımde 2 adet cıkma scooter dan amansot blunuyor biraz modifiyeyle takablrdın gıbıme geldi verebilirdim yanı
bende motosiklet romorku sandım =)