Honlei Jagon 125cc

|Honlei Jagon 125cc Motorumu aldım.w

Öncelikle iyi akşamlar.Bu konuyu acayım mı acmıyayım mı diye 2 gündür düşünüyorum.Düşünmemin sebebi resimlerde gördüğünüz üzere çok iyi bilinen bir motor değil kimi bilir kimi bilmez.Köyde kullanacağım için bu motoru uygun gördüm.Ben bu motoru 2.el aldım ve Staj Maaşımı biriktirerek aldım.Buradan gelecek yorumlar beni motordan soğutacak diye şüphe duyuyorum.Uzun lafın kısası motorumu sizlere cep telefonumla görüntü iyi olmamasına rağmen sunmaya çalısıyorum iyi veya kötü cevaplara açığım.Şimdiden herkese teşekkürler.Motoru kullanan arkadaslar var ise buraya sorunlarını yazsınlar bizde bilgi sahibi olalım.:rendeer:

Motordan biraz bahsedeyim

Oturaklı ,Çok sessiz.Uzun yolda kullanıcıyı yormuyor.Tek teker yapmak zor.Gayet ağır motor.Titreşim alt safhada.Yarı otomatik şanzuman.Mondial ile inanki kıyaslanacak motor değil bundan çok eminim. 500 ve 1000 de bakımları yapılmıs buji yağ sibop ayarı vs. bakımlar yapılmıs.En kısa zamanda Özer abimim (By_Star) ziyaretine gideceğim sadece 7km uzakta kısmet olmuyor gitmek birde o tecrübeli olarak abimin test etmesini istiyorum hee bu arada kanuni tigrina motorumda duruyor.Onu satıcam kısmetse

Fotoğrafların kalite düşük olduğundan özür diliyorum.

2868Fotograf-0012.jpg

1106Fotograf-0015.jpg

7856Fotograf-0014.jpg

9655Fotograf-0003.jpg

4437Fotograf-0008.jpg

Son düzenleme:
Güzel motormuş arkadaşım:)

Allah kazasız belasız sürmek nasip etsin..

Rodajını dikkatli yapmışsındır umarım..
(motorun ömrünü belirleyen sürec!!)

Motosikleti
Piaggio beverly 400 / Aprilia sr gt 200
güzelmiş scooter görünümlü cup hayırlı olsun

Daha ne motorların olacak, yeter ki fazla kaptırıp cebinde ki tüm parayı bu motora dökme :) Altında uzun uzun km ler görür inşallah :)

yeni fotoğrafları ekledim
1200km yi geçti sizce rodaj hala atlatmıs değil mi?

Son düzenleme:
Moderatör
1200 Km rodaj için yeterli bir rakam.. Ama yinede motoru böğürtme :) (böğürtme ne demekse :p) Kazasız belasız güle güle kullan motorunu

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
güle güle kullan arkadaşım

cup motorların ıcınde gordugum en duzgun duranı allah kaza bela vermesın

Bir sorum olacak sizlere ben motora 1.8L yakıt koydum Yani 5YTL tabi biraz bastım rüzgarda vardı 75km yol kat edebildim 125cc motor olarak yakıt çok mu normal mi?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar