- Konu Yazar
Arkadaşlar dün açtığım konuyu takip edenler ss istediğimi ancak boyumun 210cm kilomun 105kg olduğundan dolayı bu konu ile ilgili muzdarip olduğumu okumuştur. Bugün son kez 250r denemek için hondaya gittim motorun üzerine oturdum 40 dakika boyunca orada kaldk ve yaklaşık 10-15 dakika boyunca ayağımı rahatsız edermi diye vitese ve arka frene bastım çektim oturuş pozisyonunda hiçbir rahatsızlık duymadım sürüş pozisyonu şeklini almama rağmen uzun süre boyuncada ayağımı arka fren ve vites üzerindek kullansamda hiçbir rahatsızlık hissetmedim ancak babam ve oradaki çalışanlar moturun altımda çocuk oyuncağını gibi durduğunu ve yakışmadığını söylediler oradaki arkadaş yakışmadığını söyledi ancak yeni başladığımı öğrenince 250r ideal bence dedi( kullanabilir anlamında) olmazsa 500 ile başlasın deyince ben satıştan pirim aldığını tahmin ettim o yüzdende birkaç fotoğraf çekilip kendim görmek istedim fazla net fotoğraflar değil ancak akşamüzeri atacağım ,önümde 3 seçenek var ilki direkt olarak bir enduro almak ikincisi bir ss alıp 1 aylığına denemek sonra memnun kalmazsam sürüşte rahatsız eden birşey olursa satışa çıkarmak ve bir enduro tarzı motor almak son seçenek ise ss'i alıp kullanıp memnun kalmak ve 7-8 ay sonrabiraz daha tecrübelenince bir gsxr600 alıp rahatıma bakmak. Açıkçası ss almazsam içimde kalacak ve rahat etmeyeceğim sürüştede ayrıntılı olarak denedikten sonra bir skntı yaşayacağımı düşünmüyorum sizce ne yapmayalıyım tavsiye verebilirseniz sevinrim
Son düzenleme: