HONDA'ya Dil Uzatmadan Önce 2 Kere Düşünelim.. CBF 150 ye Atılan Çamur Politikası...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
boş insan boş konuşur cbf150 için 50.000 doldurmadan kimse karalayamaz birileri metehana çok piz gaza getirip forum açtırmışlar gerisis bıla bıla boş söz lafla peynir ekmek gemisi yürütsün birileri pc başında gülmeye devam edicem :D

Motosikleti
Forza250-cygnusL
boş insan boş konuşur cbf150 için 50.000 doldurmadan kimse karalayamaz birileri metehana çok piz gaza getirip forum açtırmışlar gerisis bıla bıla boş söz lafla peynir ekmek gemisi yürütsün birileri pc başında gülmeye devam edicem :D

Kişiler arasında geçenleri bilmeden yorum yapma istersen..Kelimeleri dikkatli kullanalım...Hakaret olarak algılanabilir kullandığın kelimeler...Ben samimiyete dayanarak yazdığını düşünüyorum.....:bounce:

Yoksa yanılıyormuyum....

Motosikleti
2022-SYM Jet 14 200 + 2011-KLX250 + 2015-KTM Duke 200(arızalı yatış)
Arkadaşlar bakınız CBF 150 (genel) topiğindeki yazıma

http://www.motordelisi.com/ftopic-41172-days0-orderasc-75.html

Bu arada göz ucuyla gördüm cgl'nin torku düşük falan diyorlardı. Ben bu yaz Datça'da dağ bisikleti rehberliği yaparken yürüyerek çıkmanın insanı kastığı abartılı dik ve uzun bir yangın yolunu elemanın biri cgl ile çıkıyordu.Eğer Datça'da tanıdığı olan varsa konuşalım bize orayı anlatsın ve foto göndermeye çalışsın.

Kişiler arasında geçenleri bilmeden yorum yapma istersen..Kelimeleri dikkatli kullanalım...Hakaret olarak algılanabilir kullandığın kelimeler...Ben samimiyete dayanarak yazdığını düşünüyorum.....:bounce:

Yoksa yanılıyormuyum....

alpcim ben karışmam valla...ayıkla pirincin taşını...önce mala mındar de...sonra hayat onda dersen böyle laf yersin...hatta foruma yazıyom bak dediğimde ...yazmazsan toparlaksın demiştin...artık yoğurdu üfleyerek yersin tahminen...:cherry: :bounce:

Motosikleti
Forza250-cygnusL
alpcim ben karışmam valla...ayıkla pirincin taşını...önce mala mındar de...sonra hayat onda dersen böyle laf yersin...hatta foruma yazıyom bak dediğimde ...yazmazsan toparlaksın demiştin...artık yoğurdu üfleyerek yersin tahminen...:cherry: :bounce:

Haklısınız...Ne karışıyosun ki...Kabahat bende.......Motorunuzla ve topicinizle başbaşa bırakıyorum sizi...:cat:

Yoksa yanılıyormuyum....

kafana takma aramızdaki muhabbeti anlamadığına göre kimin boş olduğu belli oluyor gaza gelip nette rahatlayan tiplerden :cat:

boy

Bu konuda herkes yeterli şekilde tatmin olmadı mı hala? Çünkü çıkan sonuçlar şunlar : CBF150 Çin malı değildir, dandik bir motor değildir, YBR125 ten güçsüz değildir. Eee daha ne?

mete_han abi haklidir :)

Allah razı olsun...:p

Boy bi yandan kankalar bir yandan tokatladık bu tırt motorcuları...Beyler hatırlatmak gibi olmasın BOY kardeşimin motor geçmişi tecrübesi sitenin yarısına bedel...Onu yanıma aldıysam artık asla yıkılmam...:p :rendeer:

Yoksa yanılıyormuyum....

kelimeleri kullanan bensem ağzımdan ne cıkacağı belli olmaz biraz patavatsız hatta ateşli cinsinden bir insanım taniki yanılmıyorsun samimiyete dayanarak sölenmiş sözler bunlar bende biliyorum metehanla aranızdaki muhabbetleri ortam renklensin boşverr

keşke fotoşop için vakit harcasa...anlamazki ...alıntı yapar sağdan soldan ..işte eyle...Koca binlerce kişinin olduğu sitede motoru tekdir...başka yok yani...bi onda var...numune yani...artııı zopalık...

keşke fotoşop için vakit harcasa...anlamazki ...alıntı yapar sağdan soldan ..işte eyle...Koca binlerce kişinin olduğu sitede motoru tekdir...başka yok yani...bi onda var...numune yani...artııı zopalık...

bana sataşması dısında gerçi ben onu sataşmada saymıyorum ya okuyunca gülüp gecmiştim. yılın gazetecilik ödülüne aday bence bu foto bbaday teprikler topic sulandı ama olsun

mete sana bel altı çalışıyolar ringde evet senden bu harekete güzel bir photosop kullanımıyla karşılık bekliyoruz

bana sataşması dısında gerçi ben onu sataşmada saymıyorum ya okuyunca gülüp gecmiştim. yılın gazetecilik ödülüne aday bence bu foto bbaday teprikler topic sulandı ama olsun

mete sana bel altı çalışıyolar ringde evet senden bu harekete güzel bir photosop kullanımıyla karşılık bekliyoruz

kanka zararsız süne kendisi...iyi çocuktur...arada bir şirretlik yapar sadece...çekemez Hondayı...:p

honda wave kullandım 25 bin km yol yaptım ufak tefek sorunlar dısında banamısın dememisti bu benim ilk motorum cinli hondamdı ama hondaydı kimse ama kimse cbf 150 yi kötülemesin o motor kötü olsa 2006 ybr yi satıp 4000km ybr yi satıp bunu almaya kalkmazdım ilk deneyenlerdenim bu motoru:cat:

sağol dede yine unutmamışsın beni...sende olmasan bu site çekilmez...

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
konunun üzerinden aylar geçmiş ama yine de söylemeden edemedim.
Evet ufak tefek eksileri de olsa CBF 150 bence size çok iyi yol arkadaşlığı yapan bir motor.
Gezi yazılarındaki son CBF 150 gezilerine bakarsanız çoğunun 400 km üzeri ve genelde 600-1000 km olduğunu görürsünüz.
misal cihan arkadaşımız 1000 küsür kilometreyi 16 saatte yaptı, ben daha yeni 871 km lik bir geziden döndüm.En ufak bir şüphe yada tedirginlik olmadan bindim motoruma, beni yolda bırakmayacağını resmen hissettiriyor motor bana.
Daha başka söze ne hacet...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar