bende mail yazacam hondaya 600 lük silverwing bana yetmiyo acaba ne zaman 1000 cc silverwing cıkacak diye :queen:
Ha konusmus ha yazmis kufur etmedigine gore ben bir problem goremiyorum (saptirmiyorum) + cevap verin demedim zaten istemeyen yazmaz. Anlatmak istedigim her yigidin bir yogurt yiyisi var insanlarin kendini ifade tarzlari kompozisyon derslerine imla klavuzuna uygun olmak zorunda degil bu kadar kategorize etmeyin boyle sohbet ortamlarini...
Ayrica siz de beni yanlis anlamayin anlatmak istedigim memleketin birinci meselesi bir adet "w" veya "z" yerine yazilan "s" harfinden ibaret degil, vatanseverlik hele bu hic degil.
Tamam mesela PM yoluyla uyarilip dogrusunu kullanma konusunda tesvik edilebilir insanlar ama abartip 3-5 kisi ayni anda turk dili hocasi formatinda okunan konunun bolunup vaaz verme fasli da de en az imla hatasi kadar goruntu kirliligi yaratiyor ben bunu anlatmak istiyorum (anlayana) :cat:
not: tabii ki bu basliga ozel yazmiyorum forum kullanimina yonelik genel bir ozelestiri olarak el alirsaniz sevinirim.
ilginc insanlarisiniz harbi orjinal turksunuz abi
1 hafta çabuk geçer hocam...Konun güzel...denden aragazı vermiş coşturmuş seni...bende çok geçtim bu yollardan...:cherry: