HONDA manet takımı,,2004-2007 CBR 175,00 YTL
İhtiyacı olanlar baksın bir.
http://urun.gittigidiyor.com/HONDA-1000RR-manet-takimi-2004-2007-CBR_W0QQidZZ7805998
AYE paşanın dikkatlerine sunulur....
http://urun.gittigidiyor.com/HONDA-1000RR-manet-takimi-2004-2007-CBR_W0QQidZZ7805998
spawnem
tek sorun buda değil dedim spawnen cim üst yazılarımada bi bak.... kaza anında kırılsın bu kadar koymazdı o parça ben üstündeyken kırılsa koymazdı ama bu kadarda olmaz...
dorlion
problemmi istiyosun?
buyur;
-PARÇA FİYATLARI
-PARÇA BULAMAMA
-BAZI PARÇALARIN KALİTESİNİN DÜŞÜK OLUŞU(Debriyaj ve fren manet yatakları amortisör keçeleri benzin hortum bağlantıları ve hortumları gibi....)
-FAZLA YAKIT TÜKETİMİ (Ybr 125 kullanan arkadaşa motoru verdim ve oda tescil etti)
-HONDA TÜRKİYE TARAFINDAN KAZIKLANMAK....
Belki senin paran çok umrunda değil. ha bu motora binipte durumu iyi olan arkadaşlarada lafım yok ama göz göre göre kazıklanıyoruz........
Nasılsınız Hondacılar :cherry:
AYE paşanın dikkatlerine sunulur....
Değerli arkadaşlar.
Çok uzattınız.
Paranız yoksa almayın.
Bütçenizin el verdiği kriterlerdeki motosikletlere bakın.
Bunu her zaman söylüyorum.
Reno'nun tamponu yüzlira.
Mercedes'in ki 1000 lira.
Hangisi işinize geliyorsa onu alın.
Sanayii de ki usta isterse en kralını yapsın.
Ben üzerinde mühendislik hesapları yapılmış olan,
çabucak kırılıveren,
ama güvendiğim markanın güvendiği sistemi alırım.
Eğer bir otomobile kafadan yüksek bir hızla girerseniz, sanayideki ustanın yapmış olduğu sağlam ayna, ya da debriyaj kolu, bir tarafınıza girer.
O zaman anlarsınız bu parçalar neden dandik.
Yüksek hızla bir otomobile ortadan girer ve o otomobili kullanan şahsın biricik evladını sağlam salıncak mekanizmanız ya da ayaklığınızla parçalarsanız, o zaman anlarsınız,
vicdan azabının dindirilmesinin motosikletinizin sağlamlığı ile bir alakası olmadığını.
iNSAF!!!
Mesele Honda meselesi değil.
Bu gün marka olmuş, güvenilirliğini herkese kanıtlamış firmaların taşıdığı bazı sorumluluklar var.
Yapılan aracın üzerindeki bazı parçalar sağlam olabilir.
Bazıları da dandik.
Burada kıstas şudur.
Siz kimseye bir zararı olmayacak olan sürüş şeklinde motorunuzdan bir problem yaşıyormusunuz?
Yani motosikletiniz bir kazaya karışmadan sağlıklı bir biçimde çalışıyor mu?
Geri kalanı boşverin.
Düşünce kırılsın.
Vurunca parçalansın.
yeterki size ve karşınızdakine bir zarar vermesin.
Bu işin bir ARGE süreci var.
Sizin itiraz ettiğiniz araştırmacılar bütün kaza istatistiklerine bakıyor ve oluş ve sürücüye yada karşıdakine zarar veren unsurlara göre önlem alıyorlar.
Yani amaç insan hayatını korumak.
Sizin paranızı değil.
Şöyle düşünün.
Bir çocuğa çarptınız ama bir şey olmadı.
Çocuk sapasağlam.
Fakat motorunuz pert.
Ya da bir çocuğa çarptınız ve çocuk öldü.
Ama motosikletiniz sapasağlam.
Hangisini tercih ediyorsunuz.?
Bizim milletin olaylara bakış açısı maalesef bu.
Bize bir şey olmaz mantığı ile her yıl binlerce insanı toprağa veriyoruz.
Ama gevur diye nitelendirdiğiniz insan sizin karıştığınız kazaların istatistiğini tutup, nelerin insanlara zarar verdiğini tespit ediyor ve o zarar veren parçaları ona göre yapıyor.
Beyler...
Bahçede mangal partisi düzenlemiyorsunuz.
Her an bir insanın hayatına mal olabilecek bir şey yapıyorsunuz.
Yani motosiklet kullanıyorsunuz.
Hayatını kaybeden siz de olabilirsiniz.
Ve buna sebep çok sağlam bir debriyaj kolu olabilir.
Bu işin sizin ve benim düşünemediğim çok üst düzey incelikleri var.
Olaya bir de bu yönden bakın.
Motosikletler düşme ya da kaza yapmaya göre tasarlanmaz.
Ha şunu dersin o zaman bir şey demem.
Freni sıktım.
Durup dururken fren kolu parçalandı.
Lambaları açtım, ampul patladı.
Motor herşeyi tam olduğu halde hararet yapıyor.
vs.vs.
konuşacağımız konu bunlardır.
Motosiklet sürüşüne kaza düşürme vs. gibi gerekçelerle yorum yapmak yanlıştır.
Bunlar olmadan motosikletinizde bir problem varsa ve bu aynı modeli kullanan bütün sürücüler için geçerliyse onu tartışalım.
* alem oyuncu olmuş sokaklar sahne......![]()
Emin ol umudumu kesmiştim.muhafazakar cemil ipekçi* avatarına da bittim![]()
patriote
Bu hesaptan yola çıkarsak , bence F1 araçları dünyanın en dandik araçları... Onları öyle dandik tasarlıyorlar ki en ufak bir kazada paramparça oluyorlar...
Neden acaba?
Motosikletler düşme ya da kaza yapmaya göre tasarlanmaz.
Sizin itiraz ettiğiniz araştırmacılar bütün kaza istatistiklerine bakıyor ve oluş ve sürücüye yada karşıdakine zarar veren unsurlara göre önlem alıyorlar.
sanırım bu topıc amacının dısına cıkmaya basladı
Arkadaşlar tutya tamamen dökümü ucuz olduğundan tercih edilen bir malzeme.Bana göre Honda bu parçayı daha çok kar etmek için ucuz/dandik yapmıştır.Konuyu başka taraflara çekmenize anlam veremiyorum.
Arkadaşlar eni boyu tartışıyoruz şurada.CBR 125'in foyaları çıktı ortaya.Bundan neden rahatsız oluyorsunuz? Neden kilitlenmesini istiyorsunuz başlığın?Honda sizin hayrınıza mı çalışıyor?
Keşke bütün motor sahipleri bu arkadaş kadar kılı kırk yarsa, neyin ne olduğunu adam gibi öğrensek...
tüh bak buraya kadar saklayabilmişim... açıklıyorum arkadaşlar... aslında babamın honda distribütörlüğü var :queen:
arkadasım kendıne gore haklı olabılırsın saygı duyuyorum ama bısey sorucam bagzı parcaların kolay kırılması onemlı bencede cunku o parca kırılmasa belkı bıryerımıze gırecek kaza sırasında neyse uzatmaya gerek yok sevende sevmeyende olabılır herkes sevdıgı motoru alsın